.

.

Неродеко 6 Парчиња Решетка За Крпи За Врата Решетка За Закачалки За Облека Метална Решетка За Облека Куки Од Нерѓосувачки Челик Бања Решетка За Крпи Од Нерѓосувачк?

Неродеко 6 Парчиња Решетка За Крпи За Врата Решетка За Закачалки За Облека Метална Решетка За Облека Куки Од Нерѓосувачки Челик Бања Решетка

DEN 391.84

Пристапност
Залиха

ВРАТА за ЗАКАЧАЛКА за КРПИ Оваа крпа бар е направен од нерѓосувачки челик материјал, ефикасно да се спречи ' рѓа и НАД ДРЖАЧОТ ЗА КРПИ НА ВРАТАТА ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : може да биде во многу прилики како што се бања, кујна, балкон, гостинска соба, Може да биде за решетка за крпи за бања, решетка за кујнска хартија, решетка за кујнски ќебиња, решетка за складирање кујнски прибор,. ЗАКАЧАЛКИ за КРПИ за БАЊА завршуваат без рабови на аглите за да спречат гребнатини. Побезбеден за употреба. Нерѓосувачки ЧЕЛИК пешкир бар површината од нерѓосувачки челик е отпорна на дневни гребнатини и оцрнување. ЛАВИЦИ ЗА КРПИ КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од челик со издржлива завршница отпорна на ' рѓа; меки влошки од пена зад кабинети за куки на вратите; Лесна Нега - избришете ја со влажна крпа. ВРАТА за ЗАКАЧАЛКА за КРПИ Оваа крпа бар е направен од нерѓосувачки челик материјал, ефикасно да се спречи ' рѓа и. НАД ДРЖАЧОТ ЗА КРПИ НА ВРАТАТА ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : може да биде во многу прилики како што се бања, кујна, балкон, гостинска соба, Може да биде за решетка за крпи за бања, решетка за кујнска хартија, решетка за кујнски ќебиња, решетка за складирање кујнски прибор,. ЗАКАЧАЛКИ за КРПИ за БАЊА завршуваат без рабови на аглите за да спречат гребнатини. Побезбеден за употреба. Нерѓосувачки ЧЕЛИК пешкир бар површината од нерѓосувачки челик е отпорна на дневни гребнатини и оцрнување. ЛАВИЦИ ЗА КРПИ КВАЛИТЕТНА КОНСТРУКЦИЈА : Изработена од челик со издржлива завршница отпорна на ' рѓа; меки влошки од пена зад кабинети за куки на вратите; Лесна Нега - избришете ја со влажна крпа. Пакетот Вклучува 6 x лавици За крпи Карактеристики-Материјал : бања Од нерѓосувачки челик-Големина : Околу 36,00Х6, 50Х6, 50см/14, 15Х2, 55Х2 метална решетка за облека.

Параметри на производот

Слична стока