.

.

Полица за бања KLHHG, издржлива алуминиумска полица за туширање за туширање за туширање wallид за монтирање на полици за туширање кади

Полица за бања KLHHG, издржлива алуминиумска полица за туширање за туширање за туширање wallид за монтирање на полици за туширање кади

DEN 3351.04

Пристапност
Залиха

Материјал : Висококвалитетен простор за алуминиум, лесен и анти-рист и имуни на прскање на вода и топлина од пареа за туширање Дупки на дното, исцедете вода, продолжете да се сушите. Заштедете простор : 2-ниво полица поставена со wallидови со дополнителни две куки за складирање на мали предмети што нормално би ги чувале во Vanity Top.Perfect за бања, спална соба, кујна, итн. Одлично занаетчиство : Супер елегантен дизајн со сребрена боја и мазна завршница. Дупките на секој степен ќе го елиминираат секое создавање. Едноставен и чист изглед : таа полица може да издржи години на дневна употреба. Едноставниот, чист изглед му овозможува на оваа единица за полици да се меша беспрекорно со скоро секој декор. Дизајн на лесен wallид. Материјал : Висококвалитетен простор за алуминиум, лесен и анти-рист и имуни на прскање на вода и топлина од пареа за туширање. Дупки на дното, исцедете вода, продолжете да се сушите. Заштедете простор : 2-ниво полица поставена со wallидови со дополнителни две куки за складирање на мали предмети што нормално би ги чувале во Vanity Top.Perfect за бања, спална соба, кујна, итн. Одлично занаетчиство : Супер елегантен дизајн со сребрена боја и мазна завршница. Дупките на секој степен ќе го елиминираат секое создавање. Едноставен и чист изглед : таа полица може да издржи години на дневна употреба. Едноставниот, чист изглед му овозможува на оваа единица за полици да се меша беспрекорно со скоро секој декор. Дизајн на лесен wallид.

Параметри на производот

Material:
Anti rust Aluminum
Color:
Silver
Installation:
Wall-Mounted
Package contents:
1 pcs 2-tier bathroom shelf(hardware pack included)
Features:
-100%brand new and high quality:
-2-tier wall-mounted shelf with extra hooks to save floor space:
-Effortless to Install and Clean:
-This premium rack is made of heavy-duty aluminum,which won't get rusty from water splash or the heat from shower steam:
-No drilling required but No compromised to its function,Every man able to install this bathroom shelf with its own bear hands,No screwdriver even required to complete the installation:
-Can be used to store shampoo,cleaning supplies and other items:
Provides enough space to storage daily products what you need in the bathroom or kitchen. :
Слична стока