.

.

Четки За тоалет Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Со Држач Четка За Чистење Тоалет За Бања Шуплива Вертикална Четка За Тоалет Заштеда На Простор Длабоко Чи?

Четки За тоалет Четка За Тоалет И Држач За Четка За Тоалет Со Држач Четка За Чистење Тоалет За Бања Шуплива Вертикална Четка За Тоалет Заштеда

DEN 1248.00

Пристапност
Залиха

Заслужувате удобна и чиста четка и држач за тоалет Четката седи во сопствениот држач кога не се користи за дискретно складирање; Ако просторот на плакарот или кабинетот е ограничен, држачот ја држи главата на четката надвор од видното поле. Навива уредно покрај тоалетот; се спротивставува на секојдневната употреба. Designономскиот дизајн на рачката што не се лизга е удобен за држење, што го олеснува чистењето и го намалува времето за чистење. Дизајнот на продолжената рачка нема лесно да ги извалка вашите раце. Вентилиран држач за четка за тоалет : држачот за четка за тоалет прифаќа шуплив дизајн со добра пропустливост на воздухот, што ја прави четката за тоалет полесно да се исуши и ја одржува бањата чиста и хигиенска. Меките влакна нема да ја изгребат површината на тоалетот. Силиконските влакна имаат добра способност за чистење, лоцирани на работ на тоалетното седиште, лесни за чистење, без абење или деформација, чувајте ги чисти. Мултифункционална употреба : четката за тоалет може да се користи не само за рамни тоалети, туку и за мијалници за чистење, мијалници и кади. Стилско складирање : оваа четка за тоалет со индивидуален држач обезбедува едноставно и дискретно складирање што ги одржува подовите чисти и суви име : материјал за четка за тоалет во бања : метод на пластична инсталација : без удирање боја : тип на четка за жолто тоалет : цврста големина на четка за тоалет : 43смх11, 5см/16, 9инкс 4, 5инпакетот Вклучува : 1 Х Тоалетна Четка1 Х Базекомпакт стилски го прави комплетот за четка за тоалет да изгледа елегантно, се вклопува во аголот на модерната бања.

Параметри на производот

Слична стока