.

.

Електричен Држач За Четки За Заби,Самолеплив Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид, Сина&засилувач; Црн Електричен Држач За Ѕидни Четки За Заби, Пластичен Електрич?

Електричен Држач За Четки За Заби,Самолеплив Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид, Сина&засилувач; Црн Електричен Држач За Ѕидни

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Монтиран на ѕид : Самолеплив,без дупчење,без алатка,лесна инсталација, заштедете простор на работните површини во бањата Автоматска прилагодена гравитација : Автоматско прилагодување на големината, спуштање и собирање,подигање и отворање, овој држач за четки за заби речиси може да одговара на сите видови електрични четки за заби. Едноставен дизајн : Шуплив дизајн на дното на држачот за електрична четка за заби,може да се користи како отвор за жица за полнење,држачот да биде сув,лесен за чистење. Висококвалитетен : Изработен од пластични материјали,водоотпорен, ' рѓосан,издржлив,мала големина,мала тежина,практично складирање. Пакетот вклучува : 1 парчиња црн држач за електрична четка за заби монтиран на ѕид+1 парчиња сина бања електричен држач за четки за заби. Електричен Држач за Четки за Заби,Самолеплив Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид,Сина И Црна Електрична Четка За Заби Држач За Ѕид,Пластичен Електричен Држач За Четки за Заби за Додатоци за Бања(2 пакување) монтиран На Ѕид : Самолеплив,без дупчење,без алатка,лесна инсталација,заштедете простор на работните површини во бањата.

Параметри на производот

Слична стока