.

.

Зеродеко 2 парчиња бања wallид решетката црна wallидна полици wallидни полици за монтирање црни полици за складирање бања решетката за пешкир за туширање, држач за бања, ?

Зеродеко 2 парчиња бања wallид решетката црна wallидна полици wallидни полици за монтирање црни полици за складирање бања решетката за пешкир

DEN 381.92

Пристапност
Залиха

Пол за складирање на повеќе функции : ? решетката за бесплатно складирање на ноктите, не му наштети на wallидот и не зазема простор Basketsидни монтирани корпи за жица : ? Бесплатниот дизајн на ноктите нема да ги оштети вашите wallsидови, давајќи ви прекрасно искуство. Полици со метални метални полици : Едноставно и елегантно, во согласност со естетиката на народите, донесете многу погодност за вас. Организатор на шампон за бања : Едноставен и елегантен, во согласност со естетиката на луѓето, донесете многу погодност за вас. Wallидна полица за бања : Функцијата е не-удирање, нема да му наштети на вашиот wallид и нема да остави трага кога ќе го отстраните. Пол за складирање на повеќе функции : ? решетката за бесплатно складирање на ноктите, не му наштети на wallидот и не зазема простор. Basketsидни монтирани корпи за жица : ? Бесплатниот дизајн на ноктите нема да ги оштети вашите wallsидови, давајќи ви прекрасно искуство. Полици со метални метални полици : Едноставно и елегантно, во согласност со естетиката на народите, донесете многу погодност за вас. Организатор на шампон за бања : Едноставен и елегантен, во согласност со естетиката на луѓето, донесете многу погодност за вас. Wallидна полица за бања : Функцијата е не-удирање, нема да му наштети на вашиот wallид и нема да остави трага кога ќе го отстраните. Список на пакети со 2 x лавици -решетката за складирање на бања може да ви помогне да чувате разни производи за бања, погодно за употреба на полица за мијалник.

Параметри на производот

Слична стока