.

.

Cabilock 2 парчиња дрво диспензерот трпезарија за трпезарија, шема суета конец со стапчиња за стапчиња за забни дрвени заби за мини горе подлошки памук накит- бамбус ка?

Cabilock 2 парчиња дрво диспензерот трпезарија за трпезарија, шема суета конец со стапчиња за стапчиња за забни дрвени заби за мини горе подлошки

DEN 192.32

Пристапност
Залиха

Синтетички материјал Држач за чепкалка за заби-Бамбоо за заби за чепкалка за заби, памук, држач за покритие и кутија за чепкалка за заби може да биде одвоено ,. Држач за коктел за избор-држач за чепкалка за заби во бамбус Големината е умерена, може да стави памучен брис или чепкалка за заби. Тегла за памучна подлога-држач за чепкалка за заби во бамбо, исклучителен и компактен, голем капацитет за складирање, стилска и убава, високо-крајна атмосфера, вкус на животот. - Тегла за диспензери за чепкалки за заби : со дизајн на капакот, лесен за истурање и избирање чепкалка за заби. Кутија за влошки за шминка-【3】 Покривка за чепкалка за заби и кутија за чепкалка за заби можат да бидат разделени ,. Пакетот вклучува 1 x кутија за брисеви од памук (случајно со и без дупки) Карактеристики -Која : Дрво -големина : 7.34in -материјалот е бамбус, практичен и, исклучителен и модерни. - Исклучителен и компактен, голем капацитет за складирање, стилска и убава, високо-атмосфера, вкус на животот.

Параметри на производот

Слична стока