.

.

Држач За четки За Заби Држач За Електрична Четка За Заби ZNREUHA Повеќенаменска Четка За Заби Организатор На Кади Паста За Заби Стојат со 4 Слот за Складирање Во Домаќи?

Држач За четки За Заби Држач За Електрична Четка За Заби ZNREUHA Повеќенаменска Четка За Заби Организатор На Кади Паста За Заби Стојат со

DEN 111.84

Пристапност
Залиха

●Дизајн на решетка● : држачот за четки за заби има дизајн на решетка со 4 прегради за сортирање четки за заби и паста за заби Секој оддел е доволно голем за да се приспособат не само рачни четки за заби, туку и електрични четки за заби. ●Дренажа и вентилација● : Дизајниран со многу дренажни дупки на дното, вишокот на влага на држачот за четки за заби може брзо да се исуши. Големите влезови за воздух, исто така, обезбедуваат добра вентилација на држачот за четки за заби. ●Здрав И Пријателски : Изработен од висококвалитетна и издржлива пластика ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, држачот за четки за заби е безбеден, здрав и еколошки. Со отстранлива шасија, многу лесно се чисти и лесен за инсталирање. €Едноставно И Елегантно : елегантниот држач за бела четка за заби (Големина : 10*10*11см) е погоден за простории и бањи од сите стилови на декорација, практични и стилски. €Разноврсна q : овој држач за четки за заби Е Мултифункционален, не е само електричен држач за четки за заби, туку и држач за прибор за јадење, држач за пенкало, држач за четка за шминка, погоден е за секоја сцена на која и е потребна во бањата, кујната, дневната соба итн. Висококвалитетниот, мултифункционален држач ЗА четки ЗА заби ZNREUHA го прави животот лесен и удобен, не само што ја одржува нашата четка за заби и паста за заби чисти и уредни, туку и не расположува секој ден. Информации за производот : Употреба : Име На Домашен Производ : држач за Четка за заби / електричен држач За четка За заби Боја : Карактеристики На Белиот Производ : држач За Четка за Заби со дизајн на решетка, има 4 прегради за четка за заби и паста за заби, секоја преграда има доволно простор за електрична четка за заби и рачна четка за заби.

Параметри на производот

Слична стока