.

.

Држач за таблети Cabilock Мал бања wallид за монтирање на тоалетот Телефонски држач за стилизирање на полици за висечки полици Платици лебдечки полици бања Организатор ?

Држач за таблети Cabilock Мал бања wallид за монтирање на тоалетот Телефонски држач за стилизирање на полици за висечки полици Платици лебдечки

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Мал wallид за бања wallид за монтирање на тоалетот на тоалетот за тоалети за висечки полици за висечки полици Платични лебдечки полици организатор за бања за фигури за акција за паметни звучници Оваа решетка за складирање на wallидови може да ги задржи вашите четки за заби, чаши, паста за заби и други мали предмети што ги сакате. Разновидна решетка за складирање, совршен за намалување на нередот дома и во бањата. Малиот држач за телефон може да ги постави вашиот мобилен телефон, очила, влажни марамчиња, мали електроника, звучници, паричници, кригла со кафе, четки за заби и други мали ИТМЕ. Полицата со телефон е одлична за wallидови, бања, тоалет, тоалет, кујна, туш, РВ, спална соба, домови. Многу одговара на ограничено мало апсење или инсталирајте го веднаш до вашиот кревет. Рабовите на решетката за складирање се мазни и заоблени, без закопчиња и нема да ја оштетат кожата. Мал wallид за бања wallид за монтирање на тоалетот на тоалетот за тоалети за висечки полици за висечки полици Платични лебдечки полици организатор за бања за фигури за акција за паметни звучници. Оваа решетка за складирање на wallидови може да ги задржи вашите четки за заби, чаши, паста за заби и други мали предмети што ги сакате. Разновидна решетка за складирање, совршен за намалување на нередот дома и во бањата.

Параметри на производот

Слична стока