.

.

Рачни Алати За Кабилок Држач За Брич Монтиран На Ѕид Електричен Држач За Брич Закачалка За Бричење Држач За Бричење Простор Заштеда На Бања Туш За Туширање Организ?

Рачни Алати За Кабилок Држач За Брич Монтиран На Ѕид Електричен Држач За Брич Закачалка За Бричење Држач За Бричење Простор

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Мал по големина, нема да зазема премногу простор на работната површина во бањата Не може да складира жилети, туку и да ги суспендира другите тоалети според дневните потреби. Овој издржлив и практичен држач за брич можете да го купите по многу поволна и разумна цена. Можете да го одржувате бричот и четката суви за да избегнете мувла или ' рѓа поради влага. Лесен за употреба, лесен за суспендирање и одземање и нема да го трошите вашето време. Опис Ова Е држач за брич за бања, изработен од издржлив и отпорен на абење материјал од нерѓосувачки челик, специјално дизајниран за складирање машки жилети и чешли за бричење. Лесен за употреба, одличен квалитет, може да се користи долго време. Ова е вашиот најдобар избор! Карактеристики-Боја : Црна, - Материјал : Нерѓосувачки Челик, - Големина : Околу 15. 89 инчи, - Мал по големина, нема да зазема премногу простор на работната површина во бањата.

Параметри на производот

Слична стока