.

.

Hemoton 2 парчиња кутија за бања држач за сапун за вшмукување чаша сапун сапун чаша сапун сапун сапун сапун сапун решетката за одводнување решетката за сапун сапун сап?

Hemoton 2 парчиња кутија за бања држач за сапун за вшмукување чаша сапун сапун чаша сапун сапун сапун сапун сапун решетката за одводнување

DEN 235.84

Пристапност
Залиха

Полица за бања на wallидови : - Отстранлив сад има вишок вода и го задржува сапунот сув Плоча за сапун : Погоден за бања, кујна, шалтер, итн. Контејнер за сунѓери за туширање : -2 Дизајн на слоеви за лесно поставување на сапун. Држач за сапун од бар : Дизајн на 2 нивоа, одличен решетка за да го поставите вашиот сапун. Сад за сапун за туширање : - Нема дизајн за дупчење, без инсталација на алатки, без дупчење. Пакетот вклучува 2 x Карактеристики на сапуните за сапуни - боја : бела, сина сапунска плоча. - Материјал : Пластична лента за сапун. - Големина : Околу 23 држач за сапун за бања. - Направено од материјал за трајна употреба на wallидна полица за бања. - Дизајн на 2 нивоа, одлична решетка за да го поставите држачот за сунѓер на wallидот на сапун. - Одвојна лента за држење за да се одржи вишок вода и да го чувате вашиот држач за сув сапун. - Погоден за сапуни за бања, кујна, контра, итн.

Параметри на производот

Слична стока