.

.

Налепница за wallидови UXZDX Запечатена кутија за складирање на квадратни, решетки за складирање на кујнски садови, држач за четки за заби, кутија за складирање на козм?

Налепница за wallидови UXZDX Запечатена кутија за складирање на квадратни, решетки за складирање на кујнски садови, држач за четки

DEN 1469.12

Пристапност
Залиха

Пластичен материјал, издржлив, здрав и еколошки, лесен за чистење Не-обележување на залепување, водоотпорно и цврсто, силно не-обележување, не само што се лепи цврсто, туку и водоотпорно и издржливо, не му штети на идот. Бесплатен прекинувач, изобилство на прашина и водоотпорен, лесен за употреба, мазен прекинувач, заштедете простор. Отстранлив дизајн, лесен за чистење и организирање, лесен за расклопување и може да се соблече и исчисти во секое време ако е валкан. Погодно за сцени : Погоден за дневна соба, спална соба, работна површина за бања, биро, прибор за јадење, канцелариски материјал, сундери, итн., Со што домот е поуреден и убав и лесен за употреба. Пластичен материјал, издржлив, здрав и еколошки, лесен за чистење. Не-означување на залепување, водоотпорно и цврсто, силно не-означување на залепување, не само што се лепи цврсто, туку и водоотпорен и издржлив, не повредувајќи го wallидот.

Параметри на производот

Слична стока