.

.

КРОДИ Бања Ѕид Прилог Огради Зграби Бар Шини Када Парапет Туш Рачка За Безбедност Рачка, Рамнотежа Потпирачи За Раце За Лицата Со Посебни Потреби, Постари Лица, Бре?

КРОДИ Бања Ѕид Прилог Огради Зграби Бар Шини Када Парапет Туш Рачка За Безбедност Рачка, Рамнотежа Потпирачи За Раце За Лицата Со

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Едноставен Дизајн На Бања, Напуштање На Досадни И Комплицирани Елементи За Дизајн, Чувајте Го Свежиот И Едноставен Стил, Парапет Е Едноставен и Дарежлив, и Може да се Користи Со Различни Сцени. Безбедност Грабне Бар : Погоден За Луѓе Кои Паднале или Се Незгодни, За Лица Со Посебни Потреби, Постари Лица, Бремени Жени. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата.

Параметри на производот

Слична стока