.

.

Дозер за сапун од бело Стакло Со Пумпа, Комплет За Дозер За Сапун За Бања, Диспензер За Рачен Сапун За Бања За Декор На Кујнска Куќа, Рачен И Диспензер За Сапун За Сад?

Дозер за сапун од бело Стакло Со Пумпа, Комплет За Дозер За Сапун За Бања, Диспензер За Рачен Сапун За Бања За Декор На Кујнска

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Рачен Сапун Сапун За Садови. Комплетот Диспензери За Бел Сапун Вклучува : 2 премиум дебел дозер за сапун од бело стакло со бамбусова пумпа, Сапун за Раце, Сапун за Садови, Лосион за Раце, Шампон, балсам за лупење-н-стап водоотпорни етикети. Идеален Комплет За Дозер За Сапун За Бања : Одличен избор за диспензери за сапун за бања, дизајнирани имајќи ја предвид функционалноста и елеганцијата. Практичен Комплет За Дозер За Кујнски Сапун : дозерот за сапун за садови за кујнски мијалник и помага на вашата кујна да добие чист и убав изглед. Повеќекратна Употреба : Погоден За сапун за садови, сапун за раце, лосион, миење на телото, шампон и дозер за балсам итн. Овој комплет диспензери за сапун во фарма е и декоративен и практичен.Од бања со дозер за сапун до дозер за сапун за садови за кујна. Овој стаклен диспензер за сапун со пумпа може да се користи секаде каде што е потребен сапун. Еднократно и Еколошки : нашиот комплет диспензери за садови и рачен сапун држи 16 Мл, така што не треба да се грижите за често полнење на течноста!. Комплетот Диспензери За Бел Сапун Вклучува : 2 премиум дебел дозер за сапун од бело стакло со бамбусова пумпа, Сапун за Раце, Сапун за Садови, Лосион за Раце, Шампон, балсам за лупење-н-стап водоотпорни етикети. Идеален Комплет За Дозер За Сапун За Бања : Одличен избор за диспензери за сапун за бања, дизајнирани имајќи ја предвид функционалноста и елеганцијата.

Параметри на производот

Слична стока