.

.

Креативни прсти вшмукувачи на четки за заби, смешни нозе за нозе за заби за заби за заби за бањи, слатки држач за четки за заби, мултифункционален организатор на каб?

Креативни прсти вшмукувачи на четки за заби, смешни нозе за нозе за заби за заби за заби за бањи, слатки држач за четки за заби,

DEN 211.04

Пристапност
Залиха

Симпатична форма на пети : Овој држач за четки за заби на wallидови има уникатен изглед, интересен дизајн на форма на пети, убав и практичен и лесен за да се дозволи вишокот на проток на вода Лесен за инсталирање : Овој смешен држач за четки за заби е многу лесен за инсталирање, без дупчење и нема лепак, можете да го инсталирате држачот за четки за заби за вакуумска вшмукување во секунда. Издржлив материјал : држачот за четкичка за заби за вшмукување на стапалото е изработен од квалитетен PP материјал, кој има одлично вшмукување и издржливост и може да се користи долго време. Децата ќе го сакаат тоа, тоа е совршен подарок за деца на Денот на децата, оставете ги вашите деца да уживаат во четкање на забите. Широка примена : Овој држач за четки за заби за вшмукување е погоден за мазни, не-порозни места, како што се шкафчиња, огледала, плочки или стакло и може да биде цврсто фиксиран. Симпатична форма на пети : Овој држач за четки за заби на wallидови има уникатен изглед, интересен дизајн на форма на пети, убав и практичен и лесен за да се дозволи вишокот на проток на вода. Лесен за инсталирање : Овој смешен држач за четки за заби е многу лесен за инсталирање, без дупчење и нема лепак, можете да го инсталирате држачот за четки за заби за вакуумска вшмукување во секунда. Издржлив материјал : држачот за четкичка за заби за вшмукување на стапалото е изработен од квалитетен PP материјал, кој има одлично вшмукување и издржливост и може да се користи долго време. Децата ќе го сакаат тоа, тоа е совршен подарок за деца на Денот на децата, оставете ги вашите деца да уживаат во четкање на забите. Широка примена : Овој држач за четки за заби за вшмукување е погоден за мазни, не-порозни места, како што се шкафчиња, огледала, плочки или стакло и може да биде цврсто фиксиран.

Параметри на производот

Product Name:
Toothbrush Holder with Feet Suction Cup
Material:
PP
Size:
about 3* 7*3cm/1.18* 2.76*1.18in
Product List:
Feet suction cup toothbrush holder *1:
or 2:
or 4:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :
Слична стока