.

.

Четка За Тоалет И Четка За Тоалет За Мека Коса Со Четка За Тоалет Модерен Минималистички Дизајн Тоалетна Четка За Домашна Бања Креативна Четка За Тоалет Поставете ?

Четка За Тоалет И Четка За Тоалет За Мека Коса Со Четка За Тоалет Модерен Минималистички Дизајн Тоалетна Четка За Домашна Бања Креативна Четка

DEN 1233.60

Пристапност
Залиха

1 Четка за тоалет за мека коса : модерен дизајн, може да биде монтиран на ѕид или поставен на подот, не зазема простор, убав и практичен. влакна, влакната се меки, чисти, моќни, без пената и нема да ја оштетат глазурата на тоалетот. Главата на четката Во форма На Буквата Л е дизајнирана да оди длабоко во жлебот. Закривената глава на четката во форма На Буквата Л лесно може да ги исчисти скриените во жлебовите и пукнатините на тоалетот. Четката за тоалет усвојува дизајн што може да се повлече со две моќни вшмукувачки чаши, кои можат директно да се адсорбираат на ѕидот на тоалетот или плочката, што го прави складирањето на четката за тоалет поудобно. Рачката усвојува хуманизирана рачка и удобен стисок, така што вашите раце нема да бидат извалкани за време на процесот на чистење. Создадете ја таа елегантна модерна бања што отсекогаш сте ја правеле wanted.Name : Материјал за Четка за Тоалет монтиран На Ѕид : пп + спецификација на влакна : 11,4 инчи * 2,7 инчи * 2,3 инчи брзо : 1. Ве молиме проверете ја бојата и големината пред да ја купите.

Параметри на производот

11.4 inches * 2.7 inches * 2.3 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :
Слична стока