.

.

Диспензерот За Сапун ОД ПЕНА ДОИТОЛ 2 парчиња Диспензери За Течен Сапун За Полнење Чиста Пенлива Пумпа Рачен Диспензер За Сапун За Шише Празно Шише За Шампон За Ему?

Диспензерот За Сапун ОД ПЕНА ДОИТОЛ 2 парчиња Диспензери За Течен Сапун За Полнење Чиста Пенлива Пумпа Рачен Диспензер За Сапун За Шише

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен диспензер за сапун за пенење, не е лесен за стареење, силен и издржлив Едноставен и забавен начин за правење пени и чистење поинтересна. Мала големина, лесна за употреба. пенење сапун диспензерот може да се користи како чистење на лицето или сапун меур, бричење крем меур. Може да ги омекне грубите перења до дозерот за сапун за пенење, да ја направи мешавината понежна за кожата, правејќи ја вашата кожа да се чувствува многу мека и исчистете го крајот на миењето. Богата со пенење и транспарентен диспензер за сапун за пенење на телото, количината на пенење е јасно видлива. Одличен диспензер за сапун за пенење за пенење на лицето измијте пред употреба, помага да се минимизира количината на производ што го користите. Карактеристики-Материјал ПЕТГ, ПП. Пакет од 30 см, Вклучувајќи Меурче за Чистење Лице од 1 парче.

Параметри на производот

Слична стока