.

.

FVRTFT Пловечки Полици Туш Caddy Бања Полица, Модерна Бања Полици, Мат Црно Злато Бања Агол Полици, Туш Кошница За Складирање Бања Ѕид Полица, Шампон За Складирање Решетк?

FVRTFT Пловечки Полици Туш Caddy Бања Полица, Модерна Бања Полици, Мат Црно Злато Бања Агол Полици, Туш Кошница За Складирање

DEN 1598.08

Пристапност
Залиха

Туш Кади Организатор Нашите Лебдечки Полици За Ѕид Не Само што Можат да се Користат во Дневните Соби, Спалните Соби, Туку И Бањите и Кујните Совршен за Прикажување и Држење Колекционерски Предмети, Мали Растенија, Рамки и Многу Повеќе. Променете Го Вашиот Агол и Обидете се Да Го Користите Ѕидниот Простор. Не Само што Може Да Ја Направи Вашата Домашна Област Почиста, Туку И Да Го Украси Вашиот Ѕид, Така што Вашите Пријатели и Посетители Подобро Ќе Го Добијат Чувството за Свој Стил. Едноставниот Дизајн и Металните Завршетоци Го прават Вашиот Дом Да Изгледа Почист и Повеќе Текстура. Рамката За Туширање не Е ' рѓосана, Отпорна на Гребење, Издржлива и Лесна за Чистење. Бања Лавици И Кујнски Лавици Не Се Високи или Ниски, Па Затоа Е Погодно Да Се Изберат И Постават Предмети. Туш Кабина За складирање Е Погодна за Спална Соба, Бања, Балкон, Кујна, Дневна Соба и Канцеларија. Туш Кади Организатор Нашите Лебдечки Полици За Ѕид Не Само што Можат да се Користат во Дневните Соби, Спалните Соби, Туку И Бањите и Кујните. Совршен за Прикажување и Држење Колекционерски Предмети, Мали Растенија, Рамки и Многу Повеќе. Променете Го Вашиот Агол и Обидете се Да Го Користите Ѕидниот Простор. Не Само што Може Да Ја Направи Вашата Домашна Област Почиста, Туку И Да Го Украси Вашиот Ѕид, Така што Вашите Пријатели и Посетители Подобро Ќе Го Добијат Чувството за Свој Стил. Едноставниот Дизајн и Металните Завршетоци Го прават Вашиот Дом Да Изгледа Почист и Повеќе Текстура. Рамката За Туширање не Е ' рѓосана, Отпорна на Гребење, Издржлива и Лесна за Чистење. Бања Лавици И Кујнски Лавици Не Се Високи или Ниски, Па Затоа Е Погодно Да Се Изберат И Постават Предмети.

Параметри на производот

Слична стока