.

.

Универзален Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Со Жичана Кука Висечка Полица Самолеплива Решетка За Складирање На Пластика Организатор На Бања организатор на ба?

Универзален Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Со Жичана Кука Висечка Полица Самолеплива Решетка За Складирање На Пластика Организатор На

DEN 1137.60

Пристапност
Залиха

Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, се спротивставува на ' рѓа, издржлив Погоден за повеќето фен за коса. Можете да ги навивате жиците на тркалезната кука, што е поконцизно, или прстени за коса, накит и други предмети на неа. Стилски : носителот на модерен дизајн е погоден за бања, фризерски салон и берберница. Изгледа елегантно и модерно и можете да дозволите да ви го поедностави животот и да заштедите време. Лесна инсталација : не се потребни вежби и алатки. Идеален за прицврстување на мазни и рамномерни . Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, се спротивставува на ' рѓа, издржлив. Погоден за повеќето фен за коса. Можете да ги навивате жиците на тркалезната кука, што е поконцизно, или прстени за коса, накит и други предмети на неа. Стилски : носителот на модерен дизајн е погоден за бања, фризерски салон и берберница. Изгледа елегантно и модерно и можете да дозволите да ви го поедностави животот и да заштедите време. Лесна инсталација : не се потребни вежби и алатки. Идеален за прицврстување на мазни и рамномерни . Универзален Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Со Жичана Кука Висечка Полица Самолеплива Решетка За Складирање На Пластика Организатор На Бања организатор на бања монтирање на ѕид од кабинет сосема нов и висок квалитеткарактеристики : Изработени од висококвалитетен пластичен материјал, се спротивставува на ' рѓа, издржлив. Погоден за повеќето фен за коса. Можете да ги навивате жиците на тркалезната кука, што е поконцизно, или прстени за коса, накит и други предмети на неа.

Параметри на производот

Material:
Size:
app. 19x10.5x8cm/7.48x4.13x3.15in
Optional Color:
Light Green, Light Pink, Orange, White
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Hair Dryer Holder Rack(other accessories demo in the picture is not included.) :
Слична стока