.

.

ОМУНИТЕ Зграпчуваат Барови За Бања, Полиран Хромиран Парапет За Хендикеп, Шипка За Фаќање За Безбедност На Тоалетот, Рачка За Поддршка Против Лизгање За Туширање З?

ОМУНИТЕ Зграпчуваат Барови За Бања, Полиран Хромиран Парапет За Хендикеп, Шипка За Фаќање За Безбедност На Тоалетот, Рачка За Поддршка

DEN 683.20

Пристапност
Залиха

Погоден за Широк Спектар На Луѓе, Интимен Дизајн 100% Сите Нерѓосувачки Челик За Да Се Обезбеди Без ' рѓа Во Влажна Средина На Бањата. Повеќеслојно Позлата, Прецизирање, Иновативен Дизајн, пробивање На Класиците. Комплетни Додатоци, Лесни за Инсталирање. Целиот Нерѓосувачки Челик, Отпорен на Гребење, Лесен за Чистење. Моден Стил, Стилски Изглед, Додадете Изненадување за Животот. Структурна Надградба, Прицврстување На Завртки Со Висока Јачина, Цврсто и Не Тресење. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Погоден за Широк Спектар На Луѓе, Интимен Дизајн. 100% Сите Нерѓосувачки Челик За Да Се Обезбеди Без ' рѓа Во Влажна Средина На Бањата. Повеќеслојно Позлата, Прецизирање, Иновативен Дизајн, пробивање На Класиците. Комплетни Додатоци, Лесни за Инсталирање. Целиот Нерѓосувачки Челик, Отпорен на Гребење, Лесен за Чистење. Моден Стил, Стилски Изглед, Додадете Изненадување за Животот. Структурна Надградба, Прицврстување На Завртки Со Висока Јачина, Цврсто и Не Тресење. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата.

Параметри на производот

Слична стока