.

.

АМБЗЕК Фарма Хајленд Крава Туш Завеса 60Wx72L Инчен Рустикален Бик Фарма Животно Западна Земја Сончоглед Смешни Сиви Уметнички Дела Ткаенина Ткаенина Водоотпорен По?

АМБЗЕК Фарма Хајленд Крава Туш Завеса 60Wx72L Инчен Рустикален Бик Фарма Животно Западна Земја Сончоглед Смешни Сиви Уметнички Дела

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

Крпа, полиестер ВРВЕН КВАЛИТЕТ : полиестерската облога за туширање служи за здрава и долготрајна употреба, применлива за украсување на домот. Супер водоотпорна ткаенина се третира за да се остави водената мушка да остане на површината, брзо да се одбие и исуши. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Хајленд крава шема додадете класичен допир на природата во декорот на вашата бања. Мерења : 72 инчи долг х 60 инчи широк.Вклучува 12 пластични куки. Не е потребен лагер. ЛЕСНА НЕГА : машина за перење И брзо сушење за ваша погодност. ПРИЛАГОДУВАЊЕ : Прилагодена соодветна Подлога за Бања, Контурна Подлога, Капак на Капакот на Тоалетот. Крпа, полиестер. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : полиестерската облога за туширање служи за здрава и долготрајна употреба, применлива за украсување на домот. Супер водоотпорна ткаенина се третира за да се остави водената мушка да остане на површината, брзо да се одбие и исуши. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Хајленд крава шема додадете класичен допир на природата во декорот на вашата бања. Мерења : 72 инчи долг х 60 инчи широк.Вклучува 12 пластични куки. Не е потребен лагер. ЛЕСНА НЕГА : машина за перење И брзо сушење за ваша погодност.

Параметри на производот

Слична стока