.

.

Ангоилски Диспензер За Миење Лице 3 Парчиња Држач За Паста За Заби Клипови За Паста За Заби Стискач За Паста За Заби За Домашна Бања Диспензерот За Лосиони За Лице З?

Ангоилски Диспензер За Миење Лице 3 Парчиња Држач За Паста За Заби Клипови За Паста За Заби Стискач За Паста За Заби За Домашна Бања Диспензерот

DEN 122.40

Пристапност
Залиха

едноставно во дизајнот, но практично е за употреба, што ќе ви даде фантастично искуство во користењето Направен материјал, безбеден и издржлив, кој може да се користи многу долго време. Клипот за држач за ѕидна паста за заби е едноставен за инсталирање и лесен за употреба, ви носи многу погодност. Совршено и прекрасно за поставување на бањата за да го направите просторот уреден и чист, корисен и одличен. Овој клип може да ја одржува вашата паста за заби, средството за чистење лице чисто и суво, едноставно и практично, не е лесно да падне. едноставно во дизајнот, но практично е за употреба, што ќе ви даде фантастично искуство во користењето. Направен материјал, безбеден и издржлив, кој може да се користи многу долго време. Клипот за држач за ѕидна паста за заби е едноставен за инсталирање и лесен за употреба, ви носи многу погодност. Совршено и прекрасно за поставување на бањата за да го направите просторот уреден и чист, корисен и одличен. Овој клип може да ја одржува вашата паста за заби, средството за чистење лице чисто и суво, едноставно и практично, не е лесно да падне. Опис овој клип за држач за паста за заби е изработен од врвен материјал, цврст и издржлив, што е лесен за чување и чистење. Дизајн монтиран на ѕид, го олеснува инсталирањето и удобното движење. исто така, клип за складирање паста за заби, едноставен и лесен за употреба.

Параметри на производот

Слична стока