.

.

НУОБЕСТИ Чаши За Еднократна Употреба Чаши За Еднократна Употреба Диспензерот За Чаши За Еднократна Употреба Тип Држач За Чаши За Чаши За Чаши За Еднократна Употре?

НУОБЕСТИ Чаши За Еднократна Употреба Чаши За Еднократна Употреба Диспензерот За Чаши За Еднократна Употреба Тип Држач За Чаши За Чаши

DEN 435.20

Пристапност
Залиха

Доаѓа со лепливи налепници, нема потреба да го удирате ѕидот и нема да остави траги Транспарентен дизајн на дел ви овозможува брзо визуелно следење на бројот на преостанатите чаши. Може да содржи околу 80 биоразградливи хартиени чаши или пластични чаши или хартиени чаши, што носи многу погодно за вашиот живот. Капакот е отпорен на прашина или чувајте ги чашите безбедни и санитарни. Усвојување на премиум пп и пс материјал, цврст и издржлив за долгорочна употреба. Описоваа ставка е дозер за пластична чаша, усвојување на премиум и издржлив пп и пс материјал. Може да ги одржува вашите пластични чаши или хартиени чаши и здрави. Мода и едноставна, лесна за инсталирање и ракување. Погоден за професионална и лична употреба.Карактеристики-Боја : Бела.- Материјал : ПС, ПП.- Големина : Прибл. 21, 70Х17, 00Х9, 00см/8, 53Х6, 68Х3, 54ин.- Опсег На Примена : Погоден За хартиени чаши со дијаметар помал од 7,5 см/2,95 инчи.- Усвојување на премиум пп и пс материјал, цврст и издржлив за долгорочна употреба.

Параметри на производот

Слична стока