.

.

Среќно Седиште За Туширање,Бања За Туширање Бања Против Лизгање Ѕиден Стол За Бања Столче За Преклопување Столче За Туширање Тат Перница Тежина на Лежиштето 300кг С?

Среќно Седиште За Туширање,Бања За Туширање Бања Против Лизгање Ѕиден Стол За Бања Столче За Преклопување Столче За Туширање Тат Перница

DEN 4447.84

Пристапност
Залиха

Материјал : Насликана Алуминиумска Цевка,Анти-Притисок,Антикорозија,Без ' рѓа,Постабилна Носечка,Нелизгачка Текстура на Површината на Столицата,Комплетни Додатоци Максимална Носивост : 300 кг (Лесно Носечки). Големина : 38см ● 36,5 См € 42,5 См (Погоден за Луѓе под 180см),38см ● 36,5 См ● 45см(Погоден за Луѓе од 175-180см),38см ● 36,5 См € 47,5 См(Погоден За Луѓе над 185см),38см € 36,5 см ● 42,4-55см(Може Да се Прилагоди Пред Инсталацијата,Не Може да Се прилагодено по инсталацијата). Дизајн : Лесната Столица За Туширање Обезбедува Поддршка И Стабилност За Време На Bathing.It Безбедно Е И Convenient.It е Цврст и Stylish.It Може Да Се Користи Директно И Преклопливо Кога Не Се Користи, Заштедувајќи Простор. Зошто Да Не Изберете : Поради Нашата Столица За Туширање Е Идеална За Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени или Оние Кои Имаат Проблеми Со Свиткување, Истегнување, Имаат Артритис, Неодамнешна Операција На Коленото Или Колкот Или Се Rehabilitating.It Помага Во Намалување На Стресот и Вознемиреноста Што Произлегува од Страв Од Паѓање Додека сте Во Када или Туш. Материјал : Насликана Алуминиумска Цевка,Анти-Притисок,Антикорозија,Без ' рѓа,Постабилна Носечка,Нелизгачка Текстура на Површината на Столицата,Комплетни Додатоци. Максимална Носивост : 300 кг (Лесно Носечки). Големина : 38см ● 36,5 См € 42,5 См (Погоден за Луѓе под 180см),38см ● 36,5 См ● 45см(Погоден за Луѓе од 175-180см),38см ● 36,5 См € 47,5 См(Погоден За Луѓе над 185см),38см € 36,5 см ● 42,4-55см(Може Да се Прилагоди Пред Инсталацијата,Не Може да Се прилагодено по инсталацијата). Дизајн : Лесната Столица За Туширање Обезбедува Поддршка И Стабилност За Време На Bathing.It Безбедно Е И Convenient.It е Цврст и Stylish.It Може Да Се Користи Директно И Преклопливо Кога Не Се Користи, Заштедувајќи Простор. Зошто Да Не Изберете : Поради Нашата Столица За Туширање Е Идеална За Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени или Оние Кои Имаат Проблеми Со Свиткување, Истегнување, Имаат Артритис, Неодамнешна Операција На Коленото Или Колкот Или Се Rehabilitating.It Помага Во Намалување На Стресот и Вознемиреноста Што Произлегува од Страв Од Паѓање Додека сте Во Када или Туш. Неодамна, Многу Клиенти Ни Пријавија Дека Многу Трговци Се Преправаат дека Го Продаваат Нашиот Производво Овој Поглед,Производите Што Ги Купив На Друго Место не Се Загарантиранииновативниот Дизајн Обезбедува Удобно Седиште за Бања и Туширање.Столицата за капење е Совршена за Тесни Кади и Тушеви и Е Многу Стабилна и Безбедна.

Параметри на производот

Слична стока