.

.

КОМПЛЕТ Додатоци За БАЊА ЦЕРБИОР 6 Парче Ансамбл За Бања Вклучува Дозер За Сапун, Држач За Четки За Заби, Чаша За Четки За Заби, Сад За Сапуница За Украсна Плоча И Под?

КОМПЛЕТ Додатоци За БАЊА ЦЕРБИОР 6 Парче Ансамбл За Бања Вклучува Дозер За Сапун, Држач За Четки За Заби, Чаша За Четки За Заби, Сад За Сапуница

DEN 415.84

Пристапност
Залиха

ЦЕРБИОР е малопродажба на мебел и домашни производи што комбинира модерен дизајн, совршени детали, меѓународен стандард и одличен квалитет ЦЕРБИОР беше лансиран во февруари 2018 година. Ние сме добро познати од клиентите по добро ценет мебел со рамен пакет што клиентите го собираат дома. Продаваме и додатоци и предмети за бања и градина. Локален бизнис и локален магацин, ние им обезбедуваме на клиентите повеќе загарантирана услуга. ИЗДРЖЛИВ И НЕВЕРОЈАТЕН КВАЛИТЕТ : Овој Комплет Додатоци За Бања Од 6 Парчиња е изработен од издржлива пластика што може да ги надмине конкурентните производи. Идеален е и за детска бања за неговата издржливост и не е лесен за кршење како керамички комплет , не е лесен за мувла како комплет од бамбус. Нашите висококвалитетни додатоци за пластична бања ќе се спротивстават на постојана употреба, одржувајќи го нивниот изглед исто толку елегантен и нов со текот на времето. ЦЕЛОСНО ФУНКЦИОНАЛЕН КОМПЛЕТЕН КОМПЛЕТ-комплетен комплет додатоци за бања кој опремува се што ќе ви треба за да ги организирате вашите тоалети. Држачот за четки за заби има отвори со 2 дупки, 1 ви овозможуваат да ги чувате четките за заби и 1 дупка за да поставите тенка паста за заби, правејќи четкање на забите во едно зграпчување. ПУМПА ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТЕЧЕН САПУН СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ-знаеме колку е фрустрирачки да се користи слаба пумпа што протекува или едноставно не работи. Без разлика како изгледа вашиот комплет за бања, лошата пумпа може да го уништи искуството. Затоа вклучивме тврда пластична пумпа за диспензерот за течен сапун во овој сет. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : однесете го декорот за бања на стилски нови височини со овој комплет додатоци за бања, многу зачудувачки и одличен допир на дополнителна елеганција во бањите, совршен за подарување како подарок за загревање на куќата или свадба. Опис На производот Елегантен Дизајн, Комплетот Вклучува : 1 Диспензер За Сапун, 1 Држач За Четка За Заби, 1 Чаша За Четка За Заби, 1 Сад За Сапун, 1 Држач за Четка За Тоалет,1 Корпа За Отпадоци ние сме толку уверени дека ќе ви се допадне нашиот производ, што ќе ви ги вратиме тешко заработените пари ако не сте воодушевени од купувањето. Можете едноставно да контактирате со тимот за услуги на клиентите за замена или враќање на средствата, така што нема ризик да го пробате производот денес, можете да купите со доверба ОД ЦЕРБИОР. ИЗДРЖЛИВ И НЕВЕРОЈАТЕН КВАЛИТЕТ : Овој Комплет Додатоци За Бања Од 6 Парчиња е изработен од издржлива пластика што може да ги надмине конкурентните производи. Идеален е и за детска бања за неговата издржливост и не е лесен за кршење како керамички комплет , не е лесен за мувла како комплет од бамбус.

Параметри на производот

Слична стока