.

.

Креативен ФЕН За Коса НА XJJZ Полица-Држач За Фен За Коса Ѕид, Без Дупчење Алатка За Стилизирање На Косата Организатор Кошница Фен За Фен Складирање Со Пешкир Бар, При?

Креативен ФЕН За Коса НА XJJZ Полица-Држач За Фен За Коса Ѕид, Без Дупчење Алатка За Стилизирање На Косата Организатор Кошница Фен За Фен Складирање

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Ексклузивен дизајн како универзална кука за фен за коса, футрола за фен за коса отпорна на ' рѓа, 3 големи завртки, лесна за инсталирање, супер самолеплива и водоотпорна заграда за приклучок, дозволете да вметнете во ред Заградата е изработена од висококвалитетен метал, со силна структура и доказ за ' рѓа. Таа е погодна за ниска температура и влажна средина, анти- ' рѓа и антикорозија, обезбедувајќи издржливост. Фризерски комплет монтиран на ѕид : Користете ја оваа заграда и кука за фен за коса за да го направите скапиот фен за коса добро организиран, обезбедувајќи ви чиста, благородна, елегантна спална соба или бања. Одличен избор за фен за коса или други фризерски алатки. Безбедна инсталација - простор за инсталација монтиран На Ѕид за фиксирање на фен за коса и приклучок во бањата, потежок од вашиот фен и додатоци за коса. Специјален дизајн-луксузен декор на бањата, особено вашата бања и други кеси за складирање од ист стил, покрај држачот за фен за коса, на полицата е поставена и чаша за фен за коса, чешли, штипки за коса, додатоци За Коса, четки за коса, козметика, четки за шминка итн.

Параметри на производот

Слична стока