.

.

- Полица,Решетка За Крпи За Пешкири Простор За Складирање На Алуминиумски Пешкири Мазна Заоблена Аголна Ѕидна Шина За Пешкири За Бања Кујна, Единечна Лента Со Куки/?

- Полица,Решетка За Крпи За Пешкири Простор За Складирање На Алуминиумски Пешкири Мазна Заоблена Аголна Ѕидна Шина За Пешкири За Бања Кујна,

DEN 513.92

Пристапност
Залиха

Услуга по Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не Навреме, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок од 24 Часа Импресивна Површина Мат Површина, Удобни Чувства На Допир. Изграден Од Цврста Алуминиумска Легура, Последователност и Долговечност Во Влажно време. Лесно Се Чистат Овие 2 Нивоа Верзија Складирањето Во Бањата Е Лесно За Инсталирање и Лесно Се Одржува Чисто. Заштеда на простор Оваа Решетка За Крпи Поставена На Ѕид не Само Што Ги Чува И Суши Вашите Крпи, туку Додава Модерно Чувство во Вашата Бања. Услуга по Продажба : Ако имате Какви било Прашања по Добивањето На Стоката, Ве Молиме Контактирајте Не Навреме, Ние Ќе Ве Контактираме во Рок од 24 Часа. Импресивна Површина Мат Површина, Удобни Чувства На Допир. Изграден Од Цврста Алуминиумска Легура, Последователност и Долговечност Во Влажно време. Лесно Се Чистат Овие 2 Нивоа Верзија Складирањето Во Бањата Е Лесно За Инсталирање и Лесно Се Одржува Чисто. Заштеда на простор Оваа Решетка За Крпи Поставена На Ѕид не Само Што Ги Чува И Суши Вашите Крпи, туку Додава Модерно Чувство во Вашата Бања.

Параметри на производот

Material:
Aluminum Alloy
Color:
Sliver
Style:
40Cm,50Cm,57Cm
Surface Treatment:
Paint
Installation Method :
Wall-Mounted
Weight:
1Kg
Package Included:
1X Towel Rack:
Note:
Слична стока