.

.

Sandvik Coromant SL-QD-RGE26C32 Corocut Q Глава За Жлеб, 26 mm Максимална Длабочина На Намалување

Sandvik Coromant SL-QD-RGE26C32 Corocut Q Глава За Жлеб, 26 mm Максимална Длабочина На Намалување

DEN 3760.00

Пристапност
Залиха

Назабени заклучување спојка големина 32 Corocut QD SL главата за жлебови. Корокут П главата за жлеб. Коротурн СЛ-флексибилен модуларен систем за сите видови операции на вртење; можете да изградите голем број решенија за алатки од ограничен број ставки; тој е споредлив со солидна алатка. Максимална длабочина на сечење : 26мм. COROCUT QD најсигурен систем за Разделба На Алатки и адаптери 1. Приклучете и играјте течност за ладење за лесно поврзување 2. Нова легура на материјал за алат за зголемена јачина 3. Специјален клуч за стегање доказ за будала 4. Високопрецизна течност за ладење како опција за сите алатки 5. Вметнувања : Надградени премази посветени за разделба 6. Вметнете дизајниран за висока прецизност течноста за ладење 7. Железнички врвот седиште за сите вметнете ширина. Течност за над и под ладење за подобрена контрола на чипот и подолг век на траење на алатот. Крут механизам за стегање и армиран материјал за алат. Лесно за поврзување на течноста за ладење користејќи ги нашите комплети и адаптери за поврзување на течноста за ладење.

Параметри на производот

Слична стока