.

.

Qinlorgo 3mm Shank Rotary Burr Set Carbide Burr Постави сечење burrs rotary burr постави метални резба умирање мелница за дупчење за дупчење полирање

Qinlorgo 3mm Shank Rotary Burr Set Carbide Burr Постави сечење burrs rotary burr постави метални резба умирање мелница за дупчење за дупчење полирање

DEN 960.00

Пристапност
Залиха

Овие закопчиња се изработени од волфрам карбид челик за голема цврстина и голема отпорност на абразија Постојат вкупно 10 парчиња закопчиња во различни форми што можете да ги користите за повеќе намени. Широко се користи за резба, обликување и за отстранување на остри рабови или агли, закопчиња и вишок материјал. Можеше да се намали леано железо, леано челик, јаглероден челик, легура челик, не'рѓосувачки челик, бакар, алуминиум, мермер, жад, коска, итн. Овие закопчиња се изработени од волфрам карбид челик за голема цврстина и голема отпорност на абразија. Постојат вкупно 10 парчиња закопчиња во различни форми што можете да ги користите за повеќе намени. Широко се користи за резба, обликување и за отстранување на остри рабови или агли, закопчиња и вишок материјал. Можеше да се намали леано железо, леано челик, јаглероден челик, легура челик, не'рѓосувачки челик, бакар, алуминиум, мермер, жад, коска, итн. Овие закопчиња се изработени од волфрам карбид челик за голема цврстина и висока отпорност на абразија2. Постојат вкупно 10 парчиња закопчиња во различни форми што можете да ги користите за повеќе цели3. 3мм тркалезна Шанк би одговарала на многу електрични или пневматски напојувани алатки4. Можеше да се намали леано железо, леано челик, јаглероден челик, легура челик, не'рѓосувачки челик, бакар, алуминиум, мермер, жад, коска, итн5. Широко се користи за резба, обликување и за отстранување на остри рабови или агли, закопчувања и вишок материјал од материјал : Опис : Ова е збир од 10 парчиња ротациони бури во различни форми за повеќе намени, и може да се користи за намалување на леано железо, леано Челик, јаглероден челик, легура челик, не'рѓосувачки челик, бакар, алуминиум, мермер, жад, коска, итн.

Параметри на производот

Description:
This is a set of 10 pieces rotary burs in various shapes for multiple purposes, and it can be used to cut cast iron, cast steel, carbon steel, alloy steel, stainless steel, copper, aluminum, marble, jade, bone, etc.:
Features:
These burrs are made of tungsten carbide steel for high hardness and high abrasion resistance. :
There are total 10 pieces burrs in various shapes that you can use for multiple purposes. :
3mm round shank would fit many electric powered or pneumatic powered tools. :
Could cut cast iron, cast steel, carbon steel, alloy steel, stainless steel, copper, aluminum, marble, jade, bone, etc. :
Widely used for carving, shaping and for the removal of sharp edges or corners, burrs and excess material.:
Specifications:
Material:
Tungsten carbide steel
Type:
Double Cut, Single Cut(optional)
Shank Diameter:
3mm
Cutting Head Diameter:
6mm
Speed:
1000~3700R/min
Processing Hardness:
≥85HRA
Note:
Rotary file in pneumatic or electric tools, the speed is generally 1000~3700R/min, must clamp the tool firmly.:
Package Includes:
10 x Rotary Burrs:
Слична стока