.

.

Алатки за резба на дрво - 10 парчиња ротарии, поставени на мелници за мелница за мелница, електрични RASP -датотеки Ротарии, точки на точки, умираат за гравура за гравур?

Алатки за резба на дрво - 10 парчиња ротарии, поставени на мелници за мелница за мелница, електрични RASP -датотеки Ротарии, точки на

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Rotarys burr се нанесува на ракав за лапер на тешки ротари на вежби за напојување, воздушни алатки и меленици за умирање Висок квалитет на обработка и висока завршница и може да произведе разни шуплини со висока прецизност. Најчесто се применува на 1/8 -инчен инч, погоден за сите електрични и безжични вежби. Пред да го користите производот, треба да мелете, полирате, издлаби и полира за дрво. Долг сервисен живот, 10 пати повеќе издржлив од алатката за сечење на челик со голема брзина и 200 пати потрајни од малото тркало за мелење. Rotarys burr се нанесува на ракав за лапер на тешки ротари на вежби за напојување, воздушни алатки и меленици за умирање. Висок квалитет на обработка и висока завршница и може да произведе разни шуплини со висока прецизност. Најчесто се применува на 1/8 -инчен инч, погоден за сите електрични и безжични вежби. Пред да го користите производот, треба да мелете, полирате, издлаби и полира за дрво.

Параметри на производот

Слична стока