.

.

LXB-X 3,175мм карбид волфрам на мелење на пченка за мелење на пченка, мелење на мелница за мелница за мелница за мелници за мелница за мелница за мелница за мелење на мел?

LXB-X 3,175мм карбид волфрам на мелење на пченка за мелење на пченка, мелење на мелница за мелница за мелница за мелници за мелница за мелница

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Тип : Крај на мелница Дијаметар на Шанк : 3,175мм. Дијаметар на сечење на работ : 3,175мм. Вкупна должина : 38мм-85мм. Материјал : челик од волфрам. Тип : Крај на мелница. Дијаметар на Шанк : 3,175мм. Дијаметар на сечење на работ : 3,175мм. Вкупна должина : 38мм-85мм. Материјал : челик од волфрам. If you have more models and quantity requirements for the product, welcome to leave a message to inquire.Specification : Type : End Mill Shank diameter : 3.175mm Cutting edge diameter : 3.175mm Total length : 38mm-85mm Material : Tungsten steel Suitable for processing : Print Circuit Board, Калап, пласти, јаглеродни влакна, композитна табла, тврдо дрво . Пакувања вклучуваат : 1 парчиња волфрам на пченка Милтул се многу видови и модели на алатки за мелење, и се очекува секој клиент да може да најде свои производи.

Параметри на производот

Type:
End Mill
Shank diameter:
3.175mm
Cutting edge diameter:
3.175mm
Total length:
38mm-85mm
Material:
Tungsten steel
Suitable for processing:
Print Circuit Board, Mould, plasti, carbon fiber, composite board, hard wood... and so on.
Package include:
1pcs Tungsten Corn end mill:
There are many types and models of milling tools, and it is expected that every customer can find their own products. :
Слична стока