.

.

Планински мажи Трајни 2 парчиња 3,175мм 4мм 6мм калај карбид волфрам сечење на пченка за сечење на пченка за парчиња PCB мелење на мелници за крајни мелници за рутер за г?

Планински мажи Трајни 2 парчиња 3,175мм 4мм 6мм калај карбид волфрам сечење на пченка за сечење на пченка за парчиња PCB мелење на

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

- Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива Професионални алатки во индустрискиот сектор. Име на производот : Бит за гравура (карабид позлатен титаниум бит). Карбидни шипки и челични прачки од волфрам, со голема цврстина, голема отпорност на абење, голема јачина, отпорност на свиткување, анти-импарција и долг живот на алатка. Објавено со титаниум : Подобрете ја брзината и стапката на добиточна храна на алатката, подобрете ја отпорноста на абење на површината. Опсег на обработка : PCB, SMT, CNC, мувла, пластика. - Професионални алатки изработени од висококвалитетни материјали, одлична изработка и издржлива. Професионални алатки во индустрискиот сектор. Име на производот : Бит за гравура (карабид позлатен титаниум бит). Карбидни шипки и челични прачки од волфрам, со голема цврстина, голема отпорност на абење, голема јачина, отпорност на свиткување, анти-импарција и долг живот на алатка. Објавено со титаниум : Подобрете ја брзината и стапката на добиточна храна на алатката, подобрете ја отпорноста на абење на површината. Опсег на обработка : PCB, SMT, CNC, мувла, пластика. Ако ви требаат повеќе алатки од различни типови, можете да ни напишете.

Параметри на производот

Shank diameter:
3.175mm 4mm 6mm
Cutting edge diameter:
3.175mm 4mm 6mm
Total length:
38mm-60mm
Material:
Tungsten steel
Package:
2pcs
Features:
This set of carbide Milling Cutter is perfect replacements for your CNC machinery, make you enjoy a precise, easy cutting experience.:
Made of Tungsten steel high construction tools:
Application:
Suitable for processing:
PCB, Mould, plasti, carbon fiber, composite board, hard wood... and so on.:
Safety instructions:
1.Razor blades permanently enclosed in a cartridge or housing with less than 2mm of blade exposed:
2. the bladed product is not use for people under 18 years.:
3. the item is only use for industrial cutting/engraving, not hazardous article. :
Слична стока