.

.

Алатка за распрскувачи на ZKTUL STRUT, 5 × 8,2 mm Suspent Sparter Sparter Socket Socket Screat Clakles Remover Abtorber RAM RAM меморија, компатибилен со Audi VW, компатибилен со Audi, VW, BMW, Mini, Ford.

Алатка за распрскувачи на ZKTUL STRUT, 5 × 8,2 mm Suspent Sparter Sparter Socket Socket Screat Clakles Remover Abtorber RAM RAM меморија,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Мора да има алатка за отстранување на лентата : Брзо и лесно е да се отстрани и замени единицата за ленти во предната оска Користете го овој штекер, кога ќе ги замените лентите или шоковите И многу лесно да се исфрли од положбата на ширењето, го олеснува низата за суспензија на отстранување. Лесен за употреба : Со овој распрскувач, лесно се лизга на своето место и без напор ја држи копачката за да можете да ја отстраните старата лента и да ја попрвите новата веднаш, веднаш без никаква борба. Користете го приклучокот за ширење на рачката за поврзување со 1/2 ". Не е оштетување на оската : Нема потреба повторно да се залепите чекан на копачката ако ја имате оваа алатка, елиминирајќи ја какво било потенцијално оштетување на копачката на управувачот. Поставете многу автомобили : Вклучете го распрскувачот 5*8,2 mm приклучок, па овој комплет одговара на многу автомобили, вклопуваат VW Golf IV, компатибилен со Audi, компатибилен со Ford, компатибилен со BMW, компатибилен со Citroen, компатибилен со Skoda, Seat, Renault, Peugeot итн. Трајно : висок квалитет - направен од зацврстен S2 Челик со алатки, материјал што се користи во премиум алатки и познат по својата екстремна цврстина, овој приклучок за распрскувач нема да даде под високо -вртежен момент апликации, висока цврстина и многу силна, и ние нудиме гаранција за доживотен век, ќе ја замениме или наплатиме, доколку нашиот приклучок за суспензија на приклучокот за суспензија имаат кој било проблем со квалитетот.

Параметри на производот

Слична стока