.

.

Адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за полнење на адаптер за полнење на адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за ладилни вентили за ла?

Адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за полнење на адаптер за полнење на адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за адаптер за

DEN 350.72

Пристапност
Залиха

Климатик за автомобили : Вентил за климатизација на автомобили со агол од 45 степени на местото на портата за услуги за полесен пристап, машко и женско вклопување Aires Acondicionados : Лесно за ракување и инсталирање и силно запечатување за издржливост и безбедност. Адапдор : Направен бакар, последен. Лесно за ракување и инсталирање, запечатување за издржливост и безбедност. Затворен вентил : Дизајн на адаптер за вентил за ладење топка, со четвртина пресврт од 3 бои (црвена/ жолта/ сина) кодирана прекинувач за рачки на вентилот за контроли за ладење. Вентили за ладење на климатик : Вентил за исклучување на агол од 45 степени со машко и женско фитинг. Климатик за автомобили : Вентил за климатизација на автомобили со агол од 45 степени на местото на портата за услуги за полесен пристап, машко и женско вклопување. Aires Acondicionados : Лесно за ракување и инсталирање и силно запечатување за издржливост и безбедност. Адапдор : Направен бакар, последен. Лесно за ракување и инсталирање, запечатување за издржливост и безбедност. Затворен вентил : Дизајн на адаптер за вентил за ладење топка, со четвртина пресврт од 3 бои (црвена/ жолта/ сина) кодирана прекинувач за рачки на вентилот за контроли за ладење. Вентили за ладење на климатик : Вентил за исклучување на агол од 45 степени со машко и женско фитинг. Пакетот вклучува карактеристики на вентили со топка со топка од 3 x - Оревите за спојување се длабоко згрчени за адаптери за брзо затегнување на прстите за затегнување на прстите. - Со агол од 45 степени на местото на портата за услуги за полесен пристап, компактен вентил на машки и женски фитинг.

Параметри на производот

Слична стока