.

.

Тестер за батерии на батерии на автомобили Topdon AB101 12V тестер за оптоварување на батеријата на системите за полнење со вртење, 100-2000 CCA автомобилски алтернатор Анализ?

Тестер за батерии на батерии на автомобили Topdon AB101 12V тестер за оптоварување на батеријата на системите за полнење со вртење,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Тест за здравје на батерии ➤ Тестер за батерии на автомобили AB101 е препорачливо од Скоти Килмер и Најдобри прегледи Со директно одредување на здравјето на батеријата, овој анализатор на батерии дава совети дали да ја замени батеријата. Покрај тоа, вклучени се и тестовите на системот за полнење и полнење. Широк опсег на тестирање ➤ „Дали ќе работи на мојата батерија?“ (most commonly asked question), AB101 battery tester is tailor-designed for most of 12 V batteries such as regular flooded, AGM flat plate, AGM spiral, and Gel batteries and strictly follow the battery rating standards- CCA, BCI, CA, MCA, JIS, DIN, IEC, EN, SAE, GB. Пронајдоа не-ОЕМ батерија за замена, но загрижена за вистинската состојба на здравјето на батеријата ;. Долгогодишните неискористени батерии се ранливи на штета. SOH (состојба на здравје) ;. СПЦ (состојба на полнење) ;. Внесете го тестот за вртење и стартувајте го моторот како што е прашано, тестот за оптоварување на батеријата Topdon AB101 ќе го спроведе и ќе го заврши тестот автоматски;. AB101 тестер за батерии ќе го прикаже резултатот, вклучувајќи вистински напон на вртење и вистинско време на вртење ;. Ако вредноста на напонот на вртење е помала од 9.6 V, системот за вртење се смета за абнормален ;. Ако вредноста на напонот на вртење е поголема од 9,6 V, тогаш системот за вртење работи добро. Анализаторот на батеријата работи на автомобили, SUV и лесни камиони. Опсегот на тест DC Voltmeter е 8-16 V, а тестерот ќе биде оштетен ако напонот го надминува опсегот ;. 1 * Главна единица 1 * Упатство за корисник. 1 * Главна единица 1 * Упатство за корисник.

Параметри на производот

Слична стока