.

.

Acouto 5/8in Wire StreateNer, рачен цевководи за напојување на алатката за сопирање на сопирачката алатка Метална црна црна цевка за сопирачките на сопирачките алатки за испра?

Acouto 5/8in Wire StreateNer, рачен цевководи за напојување на алатката за сопирање на сопирачката алатка Метална црна црна цевка за

DEN 774.24

Пристапност
Залиха

Практична алатка 5/8in Рачен цевководи за директорот на цевката е брз, практичен начин за испраќање на лактите или калемите на системите за сопирачки или гориво Кажете му збогум на неволја за користење на алатки за клупи или цевки за исправување на рацете. Лесна за употреба Алатката за зацрвстување на линијата на сопирачките има одличен зафат за лесна употреба дури и на тесни места. Едноставно вметнете ја цевката, лизгајте ја напред и назад за да се исправи, професионално производство и добра сигурност. Висококвалитетен метал 5/8in за директорот на жицата е изработен од висококвалитетен метален материјал, кој е отпорен на абење и издржлив, не е лесен за деформирање и има долг животен век. Производството на алатката за запалување на сопирачките ги исполнува строгите барања за квалитет. Подобро за линија без непотребни свиоци или неправилности, вашите линии ќе уживаат во подобар проток со оваа алатка за затегнување. Лесно измерете ги сите ваши линии за секунди. Заштедете пари, време и енергија со ова брзо и лесно решение. Широка примена Затегнување на цевката може да се користи на повеќето видови метални цевки, вклучувајќи челик, не'рѓосувачки челик, бакар, алуминиум и многу повеќе. Ве молиме, потврдете дали производот е погоден пред купувањето. Практична алатка 5/8in Рачен цевководи за директорот на цевката е брз, практичен начин за испраќање на лактите или калемите на системите за сопирачки или гориво. Кажете му збогум на неволја за користење на алатки за клупи или цевки за исправување на рацете. Лесна за употреба Алатката за зацрвстување на линијата на сопирачките има одличен зафат за лесна употреба дури и на тесни места. Едноставно вметнете ја цевката, лизгајте ја напред и назад за да се исправи, професионално производство и добра сигурност.

Параметри на производот

Item Type:
Brake Pipe Straightener
Material:
Metal
Size:
5/8in
Fitment:
Universal
Package List:
1 x Brake Pipe Straightener:
Слична стока