.

.

1000W Индукција PDR Machine Machine Hot Box, Поправка за поправка и отстранувач на автомобил за отстранување на автомобили, Поставување на лифтот за забивање на заби за автоматск

1000W Индукција PDR Machine Machine Hot Box, Поправка за поправка и отстранувач на автомобил за отстранување на автомобили, Поставување на

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

☑ 【【сервисер за заби на автомобили】 Ова е PDR (отстранување на DENT без боја) Серија топла кутија Индукција на магнет за намалување на системот, кој може брзо и чисто да ги отстрани вдлабнатините, ознаките на вратите и другите мали меки вдлабнатини на автомобилот ☑ 【Контрола со голема прецизност】 Опремена со дигитален екран и контрола за поставките за време на греење и напојување. Користењето на најновата генерација на технологија за контрола на програмата за микроконтролер може да ви помогне прецизно да ги контролирате вдлабнатините и точно да ги поправите бојата. ☑ 【Брза поправка】 Се користи за меки вдлабнатини. Може да ги поправи меките вдлабнатини на металната површина во рок од 30 секунди. Колку е поблизу до основниот дел, толку е полесно да се санираат вдлабнатините. Бојата на автомобилот нема да биде оштетена за време на процесот на поправка. ☑ 【Брза поправка】 Со поправка на рачката, топлината на отпорот брзо се генерира и концентрира, така што забите може да се истегнат и да се санираат сама по себе. Бојата нема да биде оштетена за време на процесот на поправка, така што може да се користи и за поправка на претерано истегнати алуминиум и железни тела. ☑ 【Широк спектар на апликации】 Системот за отстранување на забите за индукција се користи во камион, автомобил, мотоцикл, фрижидер, врата, итн., Евтин избор за продавница за тело да го отстрани помек заб. Брзата поправка и високата ефикасност на работата, ниската цена за поправка и брз ефект ви донесуваат поголема погодност. ☑ 【【сервисер за заби на автомобили】 Ова е PDR (отстранување на DENT без боја) Серија топла кутија Индукција на магнет за намалување на системот, кој може брзо и чисто да ги отстрани вдлабнатините, ознаките на вратите и другите мали меки вдлабнатини на автомобилот. ☑ 【Контрола со голема прецизност】 Опремена со дигитален екран и контрола за поставките за време на греење и напојување. Користењето на најновата генерација на технологија за контрола на програмата за микроконтролер може да ви помогне прецизно да ги контролирате вдлабнатините и точно да ги поправите бојата. ☑ 【Брза поправка】 Се користи за меки вдлабнатини. Може да ги поправи меките вдлабнатини на металната површина во рок од 30 секунди. Колку е поблизу до основниот дел, толку е полесно да се санираат вдлабнатините. Бојата на автомобилот нема да биде оштетена за време на процесот на поправка. ☑ 【Брза поправка】 Со поправка на рачката, топлината на отпорот брзо се генерира и концентрира, така што забите може да се истегнат и да се санираат сама по себе. Бојата нема да биде оштетена за време на процесот на поправка, така што може да се користи и за поправка на претерано истегнати алуминиум и железни тела. ☑ 【Широк спектар на апликации】 Системот за отстранување на забите за индукција се користи во камион, автомобил, мотоцикл, фрижидер, врата, итн.

Параметри на производот

Name:
Car Dent Removal Tool
Model:
PDR-1000W
Input voltage:
110V / 220V
Input frequency:
50/60Hz
Output power:
1000W
Size:
38×26×15cm
Net weight:
3.7 kg
>>>Features:
-Fast, convenient, professional tools, PDR professional is designed for workers in auto repair shops.:
-Real time screen display, precise control, real time monitoring, high precision control, quality assurance, operational safety.:
-By repairing the handle, the resistance heat is quickly concentrated and the dents can be stretched and repaired by themselves.:
-Suitable for smooth surface dents such as ice pits, will not damage the paint surface, high working efficiency, making repair car dents a breeze.:
-Fast repair and high work efficiency, lightweight construction and compact design, portable, can be placed in the trunk.:
Packing List:
1 × Car Model Repair Kit:
If you have any questions about the order, please feel free to contact us. We will reply within 24 hours. :
Слична стока