.

.

Vsnnsns 14G Папокот Прстени Стомак Прстени За Жени НЕРЃОСУВАЧКИ Челик ЦЗ Опал Висат Папокот Пирсинг Накит Стомак Прстени Барови Закривен Папок Прстен Мрена Тело Накит ?

Vsnnsns 14G Папокот Прстени Стомак Прстени За Жени НЕРЃОСУВАЧКИ Челик ЦЗ Опал Висат Папокот Пирсинг Накит Стомак Прстени Барови Закривен Папок

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[ ТОЧКА СОДРЖИ] : Ќе Добиете 7 Парчиња Различни Дизајни Прстени На Папокот, Сите Од нив Се Убави и Елегантни, Повеќе Избори за Задоволување на Вашите Различни Потреби [ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ] : Мерач На Прстен : 14гр=1,6 мм, Должина На Шипката : 3/8"(10мм); Големина На Топката : топ 5мм, копче 8мм. Боја : Сребрена. [БЕЗБЕДНОСЕН МАТЕРИЈАЛ] : Изработен ОД Хируршки Челик ОД 316 ЛИТРИ, Мазна Полирана Површина, Безбедна и Издржлива. Многу Флексибилен И Удобен. [ПОГОДЕН за УПОТРЕБА] : Овој Накит За Пирсинг Може да се Користи Како Прстени На Папокот,Извонредна Изработка на Сечење и Стилски Дизајн На Надворешен Изглед,Совршен За Летна Облека за Одење на Плажа.Фати Повеќе Очи На тебе.Шармантен Ингух За Да Освои Комплимент. [УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА] : Доаѓајќи Со Една Бесплатна Кадифена Торба За Подарок. 90-Дневна Гаранција За Враќање На Парите Или Размена; Ние Сме Ангажирани Во Обезбедување На Најдобро Шопинг Искуство.

Параметри на производот

Слична стока