.

.

Секси Виножито Мрежеста Покривка Фустан Растеглив Костим За Капење За Жени Бикини Види Преку Прикривање Бодикон Мајами Пролет Пауза Плажа Чиста Мрежа Мрежеста До?

Секси Виножито Мрежеста Покривка Фустан Растеглив Костим За Капење За Жени Бикини Види Преку Прикривање Бодикон Мајами Пролет

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Линија Сува СТИЛСКИ СЕКСИ Мрежести Костими За Капење Покриваат Фустан За Жени. Ова е квалитетна растеглива ткаенина што ја претпочитаат жените насекаде. Токму за летото и топлото време за да ги покажете вашите секси облини со соодветна количина на скромност. КОСТИМ ЗА КАПЕЊЕ НЕ Е ВКЛУЧЕН. ОДЛИЧНО ЗА КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ И БИКИНИ ПРИКРИВАЊЕ и од суштинско значење за бикини и едноделни костими за капење. Сега можете да уживате во носењето костим за капење околу базенот, на забави, клубови, музички фестивали, плажа и возбудливи рејви. Ви овозможува да се направи поголемиот дел од летото забава! Овој мрежест фустан за прикривање бикини ќе ги има сите погледи кон вас!. СУПЕР ЕЛАСТИЧНА И УДОБНА оваа женска прикривка за бикини е дизајнирана да одговара и да изгледа добро на сите типови на тело. ЕДНА ГОЛЕМИНА НАЈМНОГУ ОДГОВАРА. Не е ни чудо што овој дизајн е омилен кај толку многу клиенти .

Параметри на производот

Слична стока