.

.

УБГИЦИГ 15 парчиња Прстени За Нос За Жени Хируршки Челични Обрачи За Нос Обетки За Нос Столпчиња ЗА Нос 20гр Срце ЦЗ Цветен Обрач За Нос Златен Сребрен Прстен За Нос В?

УБГИЦИГ 15 парчиња Прстени За Нос За Жени Хируршки Челични Обрачи За Нос Обетки За Нос Столпчиња ЗА Нос 20гр Срце ЦЗ Цветен Обрач За Нос

DEN 750.40

Пристапност
Залиха

Врз основа на квалитетот на производот и односот кон услугата, ние сме посветени на создавање накит што ги исполнува publicетските стандарди на јавноста Дизајнерот ги интегрира модата, романтиката, елеганцијата, среќата и другите елементи во производот. Секој дизајн има свое уникатно значење и може да ви донесе различни чувства. Затворање на топката. Симпатична Носот Прстени Во СобатаЌе Добиете 15 парчиња Златен Накит За Пирсинг На Носот,Вклучете Прстен За Нос Од Пеперутка, Обрач За Нос Со Цветна Завртка,Обетка За Нос Со Ѕвезда, Обетка за Нос Во Форма На Месечина Л, Прстен За Срцев Нос и Други Вкусни Пирсинг на Носот.Класичен Дизајниран За Прстени За Нос, Никогаш Застарен. Материјал За Пирсинг На НосотОвој Накит За Нос Изработен Од Висококвалитетен Нерѓосувачки Челик И Сјајна Кубна Цирконија,Без Никел,Без Олово,Без Кадмиум,Пријателски За Жени И Мажи.Безбеден И Удобен За Носење.Овие 20гр Обетка За Нос Се Изработени За Да бидат Лесни за Лесно Целодневно Носење. Големина На Столпчиња За носСите Нерѓосувачки Челични Прстени За Нос Столпчиња и Мерач На Обрач : 20 G=(0,8 MM); Прстени За Нос Внатрешен Дијаметар На Обрачот : 5/16"(8 MM);Должина На Шипки За Нос : 6 MM;Погодно За Облекување и Соблекување,Додадете Повеќе Шарм и Свеж Во Вашето Секојдневно Носење. Идеален ПодарокПрстените За Нос И Обрач За Жени Може Да Се Користат Обрач За Прстени За Нос,Столпчиња За Пирсинг На Носот,Обрач За Пирсинг На Ноздрите,Прстени За Усни,Обетки За ' Рскавица Од Трагус,Обрач За Пирсинг На Хеликс Дајт Конх Или Друг Пирсинг На Носот.

Параметри на производот

Слична стока