.

.

ЕДЕН 6-18 Парчиња 20гр Златни Прстени За Нос За Жени Пирсинг На Нос Накит Хируршки Прстени За Нос Од Нерѓосувачки Челик Карики Л Облик Златни Столпчиња За Нос Прстени ?

ЕДЕН 6-18 Парчиња 20гр Златни Прстени За Нос За Жени Пирсинг На Нос Накит Хируршки Прстени За Нос Од Нерѓосувачки Челик Карики

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

ПАКЕТОТ СОДРЖИ-Вкупно 14 парчиња пирсинг на носот Вклучувајќи 5 парчиња обрачи за прстени за нос, 8 парчиња столпчиња за нос Во форма На Л (вклучувајќи ѕвезда, цвет, пеперутка, месечина, столпчиња за прстени за нос во стилот на срцето), 1 парчиња прстен за нос со двоен обрач за еден пирсинг, 14 златни прстени за нос во различен стил сите во една проѕирна пластична кутија. ГОЛЕМИНА - целиот накит за пирсинг на носот во 20 мерач/0,8 мм, внатрешната големина на прстените на носот во форма на обрач и двоен обрач : 8 мм, должината на столбовите на прстените на носот : 7мм. Костум со Различна големина и за возрасни и за стартер, лесен за вметнување и исклучување. МАТЕРИЈАЛ - сите златни прстени за нос за жени мажите се изработени од висококвалитетен хируршки челик ОД 316 ЛИТРИ, високо полиран, хипоалергичен, мазна површина, накитот за нос се удобни за долго носење. ШИРОКО СЕ КОРИСТИ - 20гр прстени за нос за жени може да се користат како обетки за ' рскавица обрач, обрач за обетки со спирала, обрачи за прстени за нос, столпчиња за нос, прстени за усни, облик На Л и хируршки челични столпчиња за прстени за нос.

Параметри на производот

Слична стока