.

.

ЕВИСПОЛ 10 парчиња 16гр Хируршки Челичен Накит За Пирсинг На Веѓи Прстени За Веѓи За Жени Мажи, Обетки На Дајт Рук Закривени Мрени Прстени На Усните Прстени На Стомак?

ЕВИСПОЛ 10 парчиња 16гр Хируршки Челичен Накит За Пирсинг На Веѓи Прстени За Веѓи За Жени Мажи, Обетки На Дајт Рук Закривени Мрени

DEN 207.52

Пристапност
Залиха

Затворање на топката[ПАКЕТ] : 10 парчиња Различен Стил На Обетки за Веѓи, Уникатен Дизајн на Пеперутка и Одличен Квалитет.Пирсингот Со Мрена Може Да Се Користи Како Накит За Пирсинг, Пирсинг На Веѓи, Обетки Од ' Рскавица, Обетки Одo, Обетки Со Дајт,Обетка Со Спирала, Накит За Пирсинг На Трагус.[ГУАЖ] : 16ГР (1,2 мм); Топки И Шила Со Дијаметар : 3мм;Должина На Лентата За Носење : 8мм. Никл и без Олово, Високо Полирана Површина, Лесна за Вметнување и Полетување за Носење. Ве молиме Обрнете Внимание На Големината Пред Купување.[ХИПОЛЕРГИЧНО] : Изработено ОД 316l Хируршки Нерѓосувачки Челик, Хипоалергично и Погодно за Чувствителна Кожа. Одлична Галванизирана Боја, Долготрајна Боја, Високо Полирана Површина За Да Биде Мазна, Безбедна и Удобна за Носење.[ИДЕАЛЕН ПОДАРОК] : Овие Прстени На Стомакот На Усните, Накит За Пробивање Трагус, Со Пеперутка, Цвет,Срце, Дизајн На Шила;Ја Дава Вашата Обетка, Веѓа Прилично Стилизирана.Тоа Е Најдобриот Подарок за Роденден, Божиќ, Денот На Годишнината, Денот на Вљубените, Денот На Свадбата и Речиси сите Прилики.[ ГАРАНЦИЈА] : Ние Нудиме 180-Дневна Наплата Или Размена Бесплатно, Доколку Има Прашање За Нашиот Накит, Ве Молиме Слободно Внесете Не На Вашата Страница за Нарачки и Ние Брзо ќе Ви Обезбедиме Задоволителни Решенија. Здраво, Добредојде! Горди Сме Што Сме Професионални Производител На Висококвалитетен Накит За Пирсинг На Телото со Најдобар Достапен Материјал. Ние Произведуваме Огромна Разновидност На Неверојатни Форми и Дизајни.Нашата Разновидна Колекција Вклучува Прстени и Мрена за Веѓи, Прстени За Усни, Обрач За Прстен За Нос,Септумски Прстен, Накит За Уши,Обетка Со Рокенрол,Пирсинг На ' Рскавицата На Хеликс Трагус, Прстени За Брадавици И Столпчиња За Нос и Многу Повеќе! Со Уникатни И Стилски Дизајни НА ЕВИСПОЛ, Ние се Стремиме да Ви Го Обезбедиме Најдобриот Накит За Пробивање На Телото Во Нова Состојба И Еден По Еден Прегледан Рачно.

Параметри на производот

Слична стока