.

.

Висечки Организатор За Складирање Иглички Со Брош, Држач За Иглички Со Емајл Во Стилот На Шестоаголник, Држи До 177 Иглички.

Висечки Организатор За Складирање Иглички Со Брош, Држач За Иглички Со Емајл Во Стилот На Шестоаголник, Држи До 177 Иглички.

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Виси Емајл Игла Ѕид Дисплеј Банер Големина : 38 х 67 см / 14 Супер Големина, Голем Капацитет! Држете до 120 иглички, обликот е како "шестоаголник", може многу да ги организира и прикаже вашите иглички за брош, иглички за емајл, иглички за ревер, значки, копчиња.(Пиновите Не Се Вклучени). Дизајн За Копчиња За Иглички За Прикажување : pacmaxi уникатен држач за дисплеј со иглички во стилот на знаменце има доволно простор за држење на колекцијата на иглички, секој слот за филц е чист и уреден, многу лесно можете да ги залепите игличките во "навлаките за филц", уредно да ги прикажете игличките за брош, да бидете безбедни и да избегнете загуба. Издржлив Материјал : Изработен од висококвалитетен двостран филц материјал, убаво шиење, издржлив и ќе трае долго време, прачка задебелена на врвот за да се одржи рамнотежата, нашиот организатор на знамето за прикажување на висечки брошеви е многу совршен за прикажување на вашите иглички, заштедете простор и лесно чувајте иглички и брошеви!.

Параметри на производот

Слична стока