.

.

4 килибарни сорта со витраж со стаклени листови

4 килибарни сорта со витраж со стаклени листови

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Големина : 8 "x 10" - секој чаршав (вкупно 4 листови) Целото стакло е од Wissmach или/и Spectrtum стакло итн. Големина : 8 "x 10" - секој чаршав (вкупно 4 листови). Целото стакло е од Wissmach или/и Spectrtum стакло итн. Нашите онлајн стаклени фотографии се наменети да му дадат на извалканиот стаклен уметник општа идеја за бојата и текстурата што би ги добиле при купување стакло. Забележете дека секој лист стакло е уникатен и затоа сликите што ги гледате треба да се користат само како упатство. Исто така, компјутерските поставки, како што е поставката за гама на вашиот монитор и количината на бои на екранот на вашата видео картичка може да ги променат боите на сликите на вашиот екран. При пресметување на потребната количина, имајте ги предвид големините (каде што се наведени) се приближни, како резултат на варијациите во производството.

Параметри на производот

Слична стока