.

.

Stobok 1 сет/5 ролни Планер за декор на месечината, маскирање за гребење за занаети на уметнички лабели DIY лепила занаетчиска лента за занаетчиска хартија долга ваша ле?

Stobok 1 сет/5 ролни Планер за декор на месечината, маскирање за гребење за занаети на уметнички лабели DIY лепила занаетчиска лента за

DEN 940.80

Пристапност
Залиха

Декоративна лента за миење : Овие декоративни ленти за маскирање се држат до повеќето чисти површини, можат лесно да се искинат отворено со рака без употреба на ножици Додатоци за дневник : Овој сет на ленти може да им даде изглед на вашите занаети и канцелариски материјал. Етикетирана лента за хартија : Погодно е да ја излупите лентата вашите раце. Налепници за дневник : Можете да го залепите на што било без да оставите остаток на површината. DIY занаети за занаети : Овој сет на ленти може да им даде на вашите занаети и канцелариски материјал и убав изглед. Декоративна лента за миење : Овие декоративни ленти за маскирање се држат до повеќето чисти површини, можат лесно да се искинат отворено со рака без употреба на ножици. Додатоци за дневник : Овој сет на ленти може да им даде изглед на вашите занаети и канцелариски материјал. Етикетирана лента за хартија : Погодно е да ја излупите лентата вашите раце. Налепници за дневник : Можете да го залепите на што било без да оставите остаток на површината. DIY занаети за занаети : Овој сет на ленти може да им даде на вашите занаети и канцелариски материјал и убав изглед. Список на пакети 5 x ролни со карактеристики на DIY ленти - овој сет на ленти може да им даде на вашите занаети и канцелариски материјал шарен изглед на уметност занаетчиска лента.

Параметри на производот

Слична стока