.

.

Светски калапи 16 калапи за бомба од шуплина/калап за бања, 25 x 24 x 4.5999999999999999996 см, ПВЦ

Светски калапи 16 калапи за бомба од шуплина/калап за бања, 25 x 24 x 4.5999999999999999996 см, ПВЦ

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

16 Кавта микро -тркалезна сапуница/калап за калап за бомби за бања (пакет од 5) 16 шуплини 10 g секоја од нив. 16 Кавта микро -тркалезна сапуница/калап за калап за бомби за бања (пакет од 5). 16 шуплини 10 g секоја од нив. Опис на производот 16 Кавта микро -тркалезна сапун/калап за бомби за бања M165. Ова е прекрасна индивидуална сапун/сапун за гости. Калапот е направен од 100 проценти безбеден на храна јасна ПВЦ и затоа може да се користи за чоколадо итн. Овој калап произведува 16 сапуни со тежина од приближно 10 g секоја од нив. Не консумирајте. Само за надворешна употреба. Чувајте подалеку од деца и очи. Комплетот содржи : 1 x 16 Кавта микро -тркалезна сапун/калап за бомби за бања (пакет од 5).

Параметри на производот

Слична стока