.

.

Doitool 10 парчиња титаниумски појаси завртки за појас на појас појас за појас за врзување на завртки за завртки за врзување на завртки за врзување на завртки за врзува?

Doitool 10 парчиња титаниумски појаси завртки за појас на појас појас за појас за врзување на завртки за завртки за врзување на завртки

DEN 513.60

Пристапност
Залиха

Поврзувачки буриња и завртки : Направено од високо одделение, тврда, издржлива легура на титаниум, површина со никел, силна метална текстура Поврзувачки пост : Металните завртки за врзување на Чикаго усвојуваат високо-и безбеден материјал за легура на титаниум, издржлив и практичен за временска употреба. Замена на завртки за завртки во Чикаго : Врски за завртки за врзување завртка за врзување на завртката за врзување на кожа од кожен кожен појас за кожен појас за врзувачки завртка за врзани за врзани за врзани за врзани за врзани за врвот на токи, за врзувачки појас Лесно за инсталирање и носење, мала големина и преносни. Postenders Extenders Post : Овие врзувачки завртки се погодни за складирање и украсување документи, книги, белешки, албуми со фотографии, особено за кожни занаети. Заврзувачки завртки : Поставите за завртки се погодни за складирање и украсување документи, книги, белешки, албуми, и се добри материјали за кожни занаети. Поврзувачки буриња и завртки : Направено од високо одделение, тврда, издржлива легура на титаниум, површина со никел, силна метална текстура. Поврзувачки пост : Металните завртки за врзување на Чикаго усвојуваат високо-и безбеден материјал за легура на титаниум, издржлив и практичен за временска употреба. Замена на завртки за завртки во Чикаго : Врски за завртки за врзување завртка за врзување на завртката за врзување на кожа од кожен кожен појас за кожен појас за врзувачки завртка за врзани за врзани за врзани за врзани за врзани за врвот на токи, за врзувачки појас Лесно за инсталирање и носење, мала големина и преносни. Postenders Extenders Post : Овие врзувачки завртки се погодни за складирање и украсување документи, книги, белешки, албуми со фотографии, особено за кожни занаети. Заврзувачки завртки : Поставите за завртки се погодни за складирање и украсување документи, книги, белешки, албуми, и се добри материјали за кожни занаети.

Параметри на производот

Слична стока