.

.

Лист за хартија од лисја за правење лисја од лисја од хартија со 8 парчиња хартија за ракотворби DIY занаетчиски додатоци

Лист за хартија од лисја за правење лисја од лисја од хартија со 8 парчиња хартија за ракотворби DIY занаетчиски додатоци

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Опис : Оваа хартиена удар е специјално направена за удирање, што е висококвалитетен избор за производство на занаетчиство; Дизајнот на цврста боја е едноставен и модерен, што е практично и украсно Спецификации : Секоја спецификација на овој производ вклучува една хартија и осум парчиња хартија во боја. Секоја големина е умерена и има три различни бои за кои може да изберете, што добро ги задоволува вашите диверзифицирани потреби. Карактеристики : Оваа хартиена удар усвојува прекрасен дизајн на отворот во форма на лисја, така што лесно можете да направите совршен лист, многу удобен; Со осум парчиња хартија, обрасците се исклучителни, што ги прави вашите ракотворби посовршени. Материјал : Оваа хартиена удар е изработена од висококвалитетни ABS материјали внимателно избрани од нас. Тој е здрав, отпорен на абење, еколошки и издржлив и може да се користи долго време. Опсег на апликација : Овој удар на трудот е погоден за правење разни ракотворби и е многу погоден за loversубителите на DIY и децата. Опис : Оваа хартиена удар е специјално направена за удирање, што е висококвалитетен избор за производство на занаетчиство; Дизајнот на цврста боја е едноставен и модерен, што е практично и украсно. Спецификации : Секоја спецификација на овој производ вклучува една хартија и осум парчиња хартија во боја. Секоја големина е умерена и има три различни бои за кои може да изберете, што добро ги задоволува вашите диверзифицирани потреби. Карактеристики : Оваа хартиена удар усвојува прекрасен дизајн на отворот во форма на лисја, така што лесно можете да направите совршен лист, многу удобен; Со осум парчиња хартија, обрасците се исклучителни, што ги прави вашите ракотворби посовршени.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leaf Punch
Material:
ABS
Type:
Maple Leaf, Cherry Leaf, Oak Leaf (optional)
Weight:
Approx. 57g / 2oz
How to Use:
1. Put the whole leaf paper in the water for a while, then drain the water naturally and air dry.:
2. After the leaf paper is being soaked in water, it will be wrinkled after air-drying, more like the texture of real leaves.:
3. According to the color of the leaves in different seasons, choose the appropriate embossing position in the leaf paper.:
4. Put the leaf paper into the cutting position of the leaf machine, and press the button with your thumb to get the leaves with rich color and texture. :
Package List:
1 x Leaf Punch1 Bag x Paper (8pcs)
Слична стока