.

.

100 светла нане зелена 65lb покривка | хартија за картички - 8,5 x 14 инчи легална и големина на менито - 65 lb/фунта мала тежина картон - квалитетна печатена мазна површина за

100 светла нане зелена 65lb покривка | хартија за картички - 8,5 x 14 инчи легална и големина на менито - 65 lb/фунта мала тежина картон

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Не е премногу густ капакот на картонот од 65 lb/фунти е 2 пати дебел како хартија за копирање254мм лесен за печатење. Внимание грабајќи светла хартија што се истакнува. Проверете што се случува кога печатите со обоени мастила. Очекувајте вашите пријатели да забележат. Уметниците и рачно изработените занаетчии сметаат дека овој картон е најубав да работи со осветленост што го привлекува вниманието и продолжува. Светла хартија за печатење, пишување, постери и занаети нема да помине незабележано како бели или пастелни бои -светла, но не премногу темна за да прочитате црно печатење -отпечаток во боја и да добиете некои интересни, шарени ефекти -некаде бледо на пастелот со Брилијантна заситеност на обоени бои лесно се печати на празно, печатење на сурфацет мазна површина го прави овој труд да се печати, како и добро за ракопис, печат, белешка за книги и други занаетчиски проекти. Тежината од 65# ќе помине низ повеќето печатачи без да заглавува. Ласерските печатачи честопати не се справуваат со потешката тежина од 80# многу добро. Слаба за тежина | Залиха на картички што дава поголема вкочанетост за корици, постери и картички, но сепак се справува со многу како хартија за тежина на текст. Користете ги своите вештини и имагинација за да го сторите тоа поканувања и сите видови на други DIY проекти. Убави трудови со живописни бои и печатење на површина -65# тежина на покритие или дебелина на хартија (еквивалентно на 47# врска | хартија за машина за пишување, што е нормално 20#) -Ласер и мастило за печатење -боја -боја конзистентност од една нарачка до друга, но може не одговара на друга марка на хартија -осветленоста на оваа боја може да крвари кога е влажна или да избледи со изложеност на светлина -заради боите што се користат при правење на овие интензивни бои -се рекорираат со 30% пост потрошувачки отпад, како добри стјуарди на животната средина -се наоѓаат на големина Одговараат многу различни намени ако овој труд не е како што е опишано и поради некоја причина не е она за што се надевавте, може да го вратите за целосна наплата.

Параметри на производот

Слична стока