.

.

Sqxbk полу-круг секач 40мм/1.57inch црн полукружен удар кожен занаетчиски алатки за каиш за ременот паричник DIY кожа занаетчиски лак- форма на форма на форма

Sqxbk полу-круг секач 40мм/1.57inch црн полукружен удар кожен занаетчиски алатки за каиш за ременот паричник DIY кожа занаетчиски лак-

DEN 127.68

Пристапност
Залиха

Погодно за паричници, случаи со картички, ремени, итн Направете ги заоблените краеви на кожа многу лесни. Остриот сечење на производот може лесно да навлезе во кожа, дури и густата кожа е лесна за правење, што може во голема мерка да ви заштеди енергија. Полукружната форма го прави отстранувањето на чиповите лесно и не е лесно да се блокира. Површината на рачката е деликатна и мазна, а зафатот се чувствува пријатно. Ве молиме, не заборавајте да го користите во комбинација со гумени мијалници за да ги заштитите забите и мијалниците за време на удирање. Направено од висококвалитетен високо-јаглероден челик, силен и издржлив. Погодно за паричници, случаи со картички, ремени, итн. Направете ги заоблените краеви на кожа многу лесни. Остриот сечење на производот може лесно да навлезе во кожа, дури и густата кожа е лесна за правење, што може во голема мерка да ви заштеди енергија. Полукружната форма го прави отстранувањето на чиповите лесно и не е лесно да се блокира. Површината на рачката е деликатна и мазна, а зафатот се чувствува пријатно. Ве молиме, не заборавајте да го користите во комбинација со гумени мијалници за да ги заштитите забите и мијалниците за време на удирање. Направено од висококвалитетен високо-јаглероден челик, силен и издржлив. Спецификација : Материјал : Висок јаглероден челик Вкупна големина : 120x40mm/4.

Параметри на производот

Material:
high carbon steel
Total size:
120x40mm/4.72x1.57inch
Colour:
Black
Products include:
1PC half circle punch:
Features:
Suitable for wallets, card cases, belts, etc. Make the curved ends on the leather very easy.:
The sharp cutting edge of the product can easily penetrate leather, even thick leather is easy to do, which can greatly save you energy.:
The semicircular shape makes chip removal easy and not easy to block. The handle surface is delicate and smooth, and the grip feels comfortable.:
Please be sure to use it in conjunction with rubber washers to protect the cutting teeth and washers during punching.:
Made of high-quality high-carbon steel, strong and durable. :
Слична стока