.

.

Pwshymi секач за табла за пена, 24W 20cm Алатка за сечење на пена Електрична топла жица за сечење пена од полистирен Полистирен за сечење на топлина Пен за гравура 110-250v за с

Pwshymi секач за табла за пена, 24W 20cm Алатка за сечење на пена Електрична топла жица за сечење пена од полистирен Полистирен за сечење на топлина

DEN 580.80

Пристапност
Залиха

Бесплатен агол Можете да го исечете блокот од пена од кој било агол според вашата посакувана форма Рачка против лизгање рачка против лизгање со ергономски дизајн што го олеснува ракувањето, удобно за држење. Лесен за употреба Ја намалува пената мазна и брза, ги запечатува рабовите чисти и не остава остатоци. Секачот се загрева брзо, многу погодно за употреба. Апликација совршена за сечење на полистиренска пена, резба и напишете зборови на пена.ideal за сечење на стиропор со мала густина, рачно изработена пракса, правење зборови за рекламирање, дури и правење деца. Погодна услуга Ако имате какви било прашања во врска со нашиот производ, не двоумете се да не контактирате. Willе сториме се што е можно за да ги задоволиме вашите потреби и да ги решиме вашите проблеми брзо и ефикасно. Бесплатен агол Можете да го исечете блокот од пена од кој било агол според вашата посакувана форма. Рачка против лизгање рачка против лизгање со ергономски дизајн што го олеснува ракувањето, удобно за држење. Лесен за употреба Ја намалува пената мазна и брза, ги запечатува рабовите чисти и не остава остатоци. Секачот се загрева брзо, многу погодно за употреба. Апликација совршена за сечење на полистиренска пена, резба и напишете зборови на пена.ideal за сечење на стиропор со мала густина, рачно изработена пракса, правење зборови за рекламирање, дури и правење деца. Погодна услуга Ако имате какви било прашања во врска со нашиот производ, не двоумете се да не контактирате. Willе сториме се што е можно за да ги задоволиме вашите потреби и да ги решиме вашите проблеми брзо и ефикасно. Карактеристики : 1. Бесплатен агол Можете да го исечете блокот на пена од кој било агол според вашата посакувана форма.Анти-лизгачка рачка рачка против лизгање со ергономски дизајн што го олеснува ракувањето, удобно Да се ​​одржи. Лесно да се користи Ја намалува пената мазна и брзо, ги запечатува рабовите чисти и не остава остатоци. Секачот се загрева брзо, многу удобен за употреба.Пепликација совршено за Сечење на полистиренска пена, резба и напишете зборови на пена.идеал за сечење на стиропор со мала густина, рачно изработена пракса, правење зборови за рекламирање, дури и правење деца.

Параметри на производот

Model:
AIK-50
Material:
Nickel-chromium alloy
Weight:
245g/8.6oz
Power:
24W
Normal temperature resistance:
20
Maximum temperature resistance:
1500℃
Pen Point Length:
20cm/7.9inch
Voltage:
110-250V
Plug Type:
US Plug, EU Plug, UK Plug, AU Plug (Optional)
Product Usage Information:
There are some errors in the length of the pen tip due to different factory batches:
Work continuously for no more than 0.5 hours, accumulatively no more than 2-3 hours:
Pen power supplies of different lengths cannot be mixed. Each heating pen has its own independent power. Mixed use is either not hot or will burn. :
1. The heating tube of the cutting pen can only be bent once, not repeatedly at one point. Bending repeatedly at one point may cause breakage:
2. Because of its special structure, the cutting pen can only cut medium and low density foam, and cannot cut materials other than foam. It is not suitable for high density or batch cutting.:
3. Continuous cutting does not exceed half an hour, the power supply of the cutting pen has a switch, and the power supply can be prolonged after cutting off:
4. We will test :
Слична стока